Skullcandy Smokin’ Buds 2 Spaced Out teszt

Végi nemrégiben már bemutatta nektek a legújabb Skullcandy Spaced Out szériát, mégis úgy gondoltuk, hogy a koponyás márka legújabb zászlóshajójaként a Smokin’ Buds 2 is megérdemel egy külön tesztet. A belépő Ink’d felett elhelyezkedő, már második szignónál járó Buds határozott előnyére változott, a szokásos hivalkodó színezés mellett a forma is átesett némi változáson, a belső hangzásról nem is beszélve. Csekkoljátok az újdonságokat a továbbra kattintva!

Smokin' Buds 2 a zűrből

Smokin’ Buds 2 a zűrből

A Smokin’ Buds 2 nem túl nagy, kompakt dobozban érkezett hozzánk, amelynél egy-két űrbeli forma láttán rögtön rájöhettünk, itt bizony a Spaced Out széria tagjával állunk szemben. A csomagolás magán a fülesen kívül természetesen most is tartalmazott egy tartalék (nagyobb) fülpárnát, melyet pillanatok alatt kicserélhetünk a saját fülünkhöz mért nagyobb komfortélmény elérése végett. Magához a füleshez érve rögtön szembetűnő a változás a korábbi modellhez képest. A lágy, termoplasztik anyagok és szilárdabb szerkezeti elemek ötvözete a korábbitól karakteresebb formát és kellemesebb viseletet eredményezett. A legókockára hajazó jackkel rendelkező kábel erősen lapított, hideg időben sem merevedő illetve gabalyodó tulajdonságaival igencsak feladta a leckét a konkurencia számára.

Smokin' Buds 2: megcsinálják a részletek

Smokin’ Buds 2: megcsinálják a részletek

Felfelé haladva szemet szúrhat az új felvevőgombos egység, amely immár nedvességtűrő, és minden okostelefonnal kompatibilis kivitelben található meg a bal fülhöz vezető kábelen. Magához a hangszóróhoz érve ismét letisztult, mégis egyedi színátmenetes arany festéssel találkozunk, mely ovális formájának köszönhetően nagyobb felületen biztosítja a hang áramlását, a kényelem feláldozása nélkül. Apropó kényelem: több órás használat során sem válik zavaróvá a fülhallgató, sőt, több ízben kipróbáltuk futás valamint sportolás közben, mégsem tapasztaltuk azt, hogy bármikor kieshet vagy megigazításra szorulna.

A Smokin’ Buds 2 hangszórói nem túl nagyok, a korábban már bemutatott Fix In Ear modellel ellentétben itt csak 9 mm-es membránról beszélhetünk. Mindemellett a Smokin’ 2 hangzása meglehetősen lágy, ugyanakkor mégsem erőtlen vagy unalmas, inkább csak az agybahatoló fülesek legnagyobb hibáját, a bántóan felesleges, mindent elnyomó basszust mérsékeli. Mindezek ellenére, a hang sokkal közvetlenebbnek hat, mint például egy Iphone füles esetében, sőt, komolyabb hangszerelésű számoknál erőteljes és civilizált mély hangokat is felfedezhetünk.

bla

A második generáció

Egy hét tesztelés után nyugodt szívvel ajánljuk a fülest minden aktív zenehallgatónak, azoknak akik nem szeretnek a kábel gubancolódással bajlódni, vagy akik sokkal szívesebben fizetnek a kézzelfogható minőségért mint egy felépített reklámhadjáratért.

A Spaced Out széria tesztelt és fotózott modelljeit és a többi elérhető színváltozatot megtaláljátok a Skullcandy hazai webshopjában, ahol az aktuálisan kapható modellek is folyamatosan frissülnek. A Skullcandy facebook oldalán pedig videók és friss infók a szponzorált csapatról várnak titeket a füleses híreken felül!

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.
×