Skullcandy Spaced Out Kollekció szemle és fotózás

Régen volt már nálunk fotózás, azonban most egy különleges kollekcióval térünk vissza. A Skullcandy Spaced Out széria tagjai egyedi részletekkel rendelkeznek, mindhárom modell megér egy misét. A Hesh 2, Uprock és Smokin’ Buds 2 fülesek öltöztek dominánsan vörös és fekete outfitbe, mintha csak a Marson öntötték volna formába őket. Sok a fényes és átlátszó borítás kiemelve a formákat, dinamikus megjelenésükkel high-tech űrcuccnak is beillenek. Nézzük meg őket egészen közelről a folytatásban!

Spaced Out modellek kilövésre készen!

Spaced Out modellek kilövésre készen!

A legkisebb, ugyanakkor magabiztosan megszólaló Smokin’ Buds 2  termoplasztikból készült lapos kábel rendelkezik, melyre Mic1 mikrofon került. Nem csomózódik és a téli időben sem merevedik meg, mint a sima műanyag kábelek. Már a start/stop gomb kialakítása nagyon betalál, sőt ott van a Jack csatlakozó! Négyszögletes design, kicsit elnagyolt mérettel párosulva határozott megjelenést ad, nálam személy szerint legós hatást elérve. A fülhallgató test borítása fekete vázon arany-vörös játékú betéttel lett kiegészítve, a piros koponya logó a Hesh 2 modellen is visszaköszön majd. A Smokin’ Buds 2-ről teljes tesztet is olvashattok majd nálunk. Fülhallgató fronton a Fix In Ear modellről már írtunk bővebben és nem szeretnénk ezt a vonalat sem elhanyagolni a nagyobb fejhallgatókkal szemben.

skullcandy spaced out smokin' buds 2

A Smokin’ Buds 2 leggyakorlatiasabb előny a csomózódás mentes kábel  *Galériához katt

legós részletek

legós részletek

A Uprocknál megjelennek az áttetszó részek a fejhallgatón és szárán, így feltárulkoznak a NdFeb mágnesek, melyeknek a Supreme Sound hangzást köszönhetjük. Az Uprock a Skullcandy beugró kategóriás fülese, amit rendesen lehet nyúzni. A pánt a végletekig rugalmas és a lapos kábelek a megerősített Jack végződéssel is bírják a strapát. A Spaced Out kollekció darabján ezüst borítást kapott a mikrofon gombja, illetve a Skullcandy logó is harmonizál vele a füles oldalán. Szépen szólalnak meg az elektronikus beatek az Uprockban, azonban mély basszusokat ne várjunk tőle, nem úgy mint a nagy testvértől a Hesh 2 modelltől.

Ezüst, mint kiegészítő szín az Uprockon

Ezüst, mint kiegészítő szín az Uprockon

Szintén igényes kábel részletek

Szintén igényes kábel részletek

A Hesh 2 egy over ear fejhallgató, mely teljesen betakarja fülünket, így biztosítva, hogy favorit számaink hallgatását még egy galaktikus detonáció se zavarhassa meg, nem beszélve a szomszéd kutya ugatásáról. Itt már cserélhető a kábel, mely vastagabb szövet borítást kapott és cipőfűzőre hajaz. A masszív kábelen nincs is csodálkozni való, a Hesh 2 felépítményéhez minimum ilyen dukál. A fehér varrott fejpánt messziről kiszúrható, oldalán ördögi vörös koponya díszeleg, míg a fejhallgató panelek már itt is átlátszóak. A fülpárna elé még bekerült egy finom ezüst díszítő csík, ami elegánssá teszi a Hesh 2 megjelenését és tompít a méretből adódó robusztus mivoltán.  A fejpánt belső felére került egy NBRU logó, melyet hosszas guglizás után sem sikerült megfejtenünk, hogy melyik szervezetet takarja, a tippeket tőletek is várjuk!;) Minden esetre jól mutat a díszítés és újabb példa a részletgazdag designra. 

Mic1 és az NBRU logó a Heyh 2 modellen

Mic1 és a misztikus NBRU logó a Hesh 2 modellen

A füleseket megtaláljátok a Skullcandy hazai webshopjában, ahol a frissen kapható modellek is folyamatosan frissülnek. A Skullcandy facebook oldalán videók és friss infók a szponzorált csapatról várnak még titeket. Ne feledjétek hamarosan folytatjuk Skullcandy vonalon, érkezik a Smokin’ Buds 2 tesztünk!

Skullcandy Spaced Out kollekció

Skullcandy Spaced Out kollekció

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×