Üdv a sapka mennyországban: Megnyitott a Capland.hu

A New Era történetét már bemutattuk nektek és a 2. Kicks R Good-on egy teljes standon láthattuk a nyári kollekció friss darabjait. Azóta olyan megjelenések jöttek ki, mint a Spike Lee Heritage széria és a trópusi motívumokat felvonultató Island modellek. A New Era minőséget és designt sokan próbálták már elérni és koppintani, azonban nem sok sikerrel. A legnagyobb választékkal rendelkező sapka gyártó kínálata tényleg szinte végtelen! A New Era sapkáknak nem csak egy magyar Facebook oldal indult idén, hanem a héten megnyitotta kapuit az official webshop a capland.hu is! Megnéztük közelebbről az új oldalt és azt kell mondjam elvesztünk a sapkák rengetegében. A folytatásban következzen webshop check-ünk!

Hatalmas választék a capland.hun

Hatalmas választék a capland.hun

A Capland Global a New Era márka magyarországi hivatalos kis és nagykereskedelmi forgalmazója és otthona, így nem csoda, hogy a legszélesebb választékban náluk érhetőek el az amerikai brand cuccai. Kellemes meglepetést okozott már első látogatásunkkor, hogy nem csak a fő termék, vagyis a sapkák kaphatóak az oldalon, hanem azok a cuccok is, melyek egy baseball sapka rajongó kelléktárába előbb-utóbb nélkülözhetetlenné válnak. Kifejezetten sapkákhoz készített hordtáskák, tisztító szettek, már most többféle változatban elérhetőek a webshopban. Találunk például olyan csomagot, melyben felfújható sapka merevítő is helyet kapott a tisztításhoz ideális forma eléréséhez. Profi!

Kiegészítők az igényesség jegyében

Kiegészítők az igényesség jegyében

A Capland célja a  “baseball sapka kultusz” építése magyar honban és úgy gondolom pont a fenti kiegészítőknél kezdődik az igényesség új szintje. Emellett természetesen a New Era textil vonala pólókkal, atlétákkal, kabátokkal is elérhető a webshopban. A mintáknál sok a nagy logós változat és a sport gyökerekhez visszanyúló grafika, legyen szó baseballról, vagy amerikai fociról. A kedvenceink a baller egyetemi dzsekik, melyekből találunk bőr, camo mintás modelleket is, jön az ősz, szóval érdemes őket közelebbről szemügyre venni.

New Era fejtől lefelé

New Era fejtől lefelé

De térjünk is át a sapkákra! A választék mega, több száz változat közül csemegézhetünk és a friss megjelenések külön is leszűrhetőek, csakúgy, mint az akciós modellek. Tudunk keresni méretre, árra és típusra, így hamar be tudjuk lőni a testre szabott szűrőket. Természetesen az idei sláger változatok a snapback és strapback is szerepelnek a szűrök között. MLB és NBA sapikból találjuk a legtöbbet, de feliratos változatok is vannak szerényebb számban. A hoki és amerikai football rajongóknak sem kell persze elkeseredniük, NFL és NHL csapat New Erákat is bőven találunk a capland.hun.

És a lényeg: NHL, MLB, NBA és NFL

És a lényeg: NHL, MLB, NBA és NFL

A friss New Era megjelenésekről folyamatosan beszámolunk ősszel a sneakerboxon, ha pedig az itthon is elérhető modelleket keresitek, akkor irány a capland.hu, ahol most az első 100 vásárlónak ingyenes kiszállítással érkeznek a cuccai.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×