Kicks R Good 02 – ahogyan mi láttuk

Nyugatabbra rendszeresek az olyan rendezvények, ahol a cipőrajongók és gyűjtők találkozhatnak egymással és kedvenc márkáikkal, most pedig már másodszor, a Kicks R Good 02-n itthon is beleszippanthattunk az igazi sneaker kultúrába. Idén csapatunk a terepen is próbálta felhívni a figyelmet a rengeteg kritikán aluli hamis cipőre, amit napról napra sóznak a márkás cipőket szerető, de kevésbé tapasztalt vásárlókra. A tovább után most a mi tapasztalatainkat olvashatjátok, elsősorban standunkról illetve rólatok, jöjjön hát KRG 02 – ahogyan mi láttuk.

Kick R Good 02 - Ahogyan Mi láttuk

Kick R Good 02 – Ahogyan mi láttuk

Amint azt Ti is észrevehettétek, mint a Kicks R Good hivatalos blogja, a rendezvény előkészítésében is alaposan benne voltunk, készültünk kis standunk felállítására, a legviccesebb rész számos kamu modell beszerzése volt, melyhez köszönjük a segítségeteket 🙂 Nagy örömünkre szolgált hogy az utóbbiban nem voltatok restek, számos „szép” és hasznos cipőt kaptunk a rendezvény időtartamára, melyeken kiválóan lehetett szemléltetni, hogy az ördög a részletekben rejlik.

Kick R Good 02 - Ahogyan Mi láttuk

Számos sneaker kiadvánnyal is találkozhattatok standunknál

Kick R Good 02 - Ahogyan Mi láttuk

Gergő szakszerűen recapol a hamis webshopok témakörben

Az, hogy miből jöhettek rá hogy hamis egy cipő már leírtuk néhány cikkben, viszont élőben a kezetekbe venni és szembesülni vele már más tészta. Nem állítjuk hogy nem létezik tökéletes replika, viszont a többség sajnos, ahogy számos modellen is szemléltettük, kettétörésre hajlamos talppal, aránytalan, elcsúszott felsőrésszel és varrással kerül kerül az óvatlan vásárlóhoz.

Kick R Good 02 - Ahogyan Mi láttuk

„Air Yeezy 2” – A sztár a kamucipőink között

Kick R Good 02 - Ahogyan Mi láttuk

Spot!

Standunk abszolút kedvence mi más is lehetett volna mint egy fake Nike Air Yeezy 2 (a Yeezy hypeért katt ide), melynek eredeti változatát bármennyire is szerettük volna, sajnos nem tudtuk párhuzamba állítani az amúgy viszonylag korrekt hamisítvánnyal szemben. Külön öröm, hogy amellett hogy számos alkalommal rámutattunk, illetve rátaláltatok a hivalkodó jelekre, több alkalommal is megosztottátok velünk személyes tapasztalataitokat az online vagy nem hivatalos viszonteladótól való vásárlással kapcsolatban.

Kick R Good 02 – Ahogyan Mi láttuk

Kiszagolta a hamis cipőket!

Kick R Good 02 – Ahogyan Mi láttuk

Stand!

Sneakerhead és sneakerhead sem egyforma, lehet fiatal, idős, fiú vagy lány, élmény volt beszélgetni veletek, hallgatni a kedvenc cipőitekről szóló sztorikat, adni és kapni néhány jó tippet, és együtt mosolyogni a jó pár elfuserált hamisítványon. A tervek szerint decemberben lesz a Kicks R Good 03, természetesen mi is ott leszünk, várunk Titeket! 🙂

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×