Online sneaker közösségek Magyarországon

Egy valamirevaló sneakerhead számára az internet nélkülözhetetlen, nemcsak innen derülnek ki a legfrissebb release dátumok, de a világ másik felén lévő webshopokból vagy eBayről is be lehet szerezni a szuperlimitált QS modelleket, kiváló WOMFT képeken lehet eldicsekedni a legújabb szerzeményekkel, amik utána gazdát cserélhetnek az adás-vétel csoportokban. Külföldi csoport, oldal van bőven, de ott mi magyarok elég ritkán rúgunk labdába. Viszont örvendetesen cseperednek a hazai sneaker rajongókat összeterelő netes oldalak és csoportok, ezeket nézzük meg a tovább után!

Online Sneaker Közösségek Magyarországon

Online Sneaker Közösségek Magyarországon

Sneaker Raktár csoport a Facebookon

Sneaker Raktár csoport a Facebookon

Sneaker Raktár

A Sneaker Raktár Facebook csoportot ‘Lapeno Roland’ alapította, aki az egyik legnagyobb privát cipőgyűjteménnyel rendelkezik itthon, és akivel hamarosan interjút is olvashattok a sneakerboxban. Az egészhez a Házi Raktár Facebook csoport adta az ötletet, és mivel ott sokkal szélesebb volt az eladásra feltöltött termékek köre, a minőség pedig elég hullámzó volt, ezért megcsinálta a Sneaker Raktárat.

Jelenleg már több, mint 2000 tagja van a csopinak, és az adminisztrátoroknak köszönhetően példás rend uralkodik 🙂 Minden méretnek külön mappa van, szabályozva van, milyen gyakran lehet „up”-olni, azaz a csoport hírfolyamának elejére tenni egy cipőt. Itt tényleg csak márkás cipőket és ritkább modelleket találsz, szinte csak újakat vagy minimálisan használakat. A Sneaker Raktárból hamisítvány-gyanús cipőket (és eladóikat) általában rövid úton kiteszik, egy ilyen incidens után alakította meg egy/néhány „lázadó” a Sneaker Raktár 2 csoportot, ahol viszont tudtunkkkal nincs ilyen éberség az adminok részéről a kamu cipőket illetően 😉

KRG SneakerTalk a Facebookon

KRG SneakerTalk a Facebookon

KRG SneakerTalk

A Snekaer Raktárban egyre gyakrabban tettek fel kérdéseket a tagok, beszélgetések kezdődtek, azaz felpörgött a sneaker közösségi élet. Ez nagyon örvendetes, de kilógott a csoport eredeti adás-vétel jellegéből, ezért a Sneaker Raktár adminisztrátorai létrehozták a SneakerTalk csoportot, ahol szabad az eszmecsere mindenben, ami a sneakereket érinti 🙂 Már több, mint 300-an csatlakoztak és nagyon pezseg 🙂 És hogy miért „KRG”? Ez a Kicks R Good sneaker fesztivál nevének rövidítése, melynek második kiadása 2014. május 31-én lesz az Akváriumban… itt végre élőben is összejöhetnek a sneakerheadek!

WOMFT? HUN csoport a Facebookon

WOMFT? HUN csoport a Facebookon

WOMFT? HUN

A WOMFT Facebook csoportból már többször is osztottunk meg képeket itt a boxban, az elv szögegyszerű: posztold, hogy aznap mi van a lábadon. Akármit azonban nem érdemes feltölteni: kemény verseny zajlik, hogy ki tud érdekesebb cipőt posztolni, sőt még a beállítás, környzet sem mindegy, a művészi kompozíció ugyanakkora elvárás. WOMFT? HUN néven indította el a magyar verziót András (aki már írt hozzánk is a sneakerboxra) 2014 tavaszának elején, a cikk írásának időpontjában közel 140 tagnál járunk. És azért „járunk”, mert együttműködésbe fogtunk, rendszeresen megosztunk képeket a csoportból a sneakerbox Facebook oldalán, és bestof válogatásokat is készítünk majd. Alapanyag szerencsére van, mert a magyar sneaker rajongók is felvették a kesztyűt… izé a cipőt, és igyekeznek ugyanolyan fullos képeket beküldeni, mint a nemzetközi nagytesó oldalnál.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Mikm szerint:

    Kértem jogot a belépéshez, de nem reagálnak. Most komolyan könyörögni kell, hogy valaki felvegyen ebbe az elit közösségbe? Egy jó cipővel együtt jár a sznobság is? Birkák.

  • Kaszás Zoltán szerint:

    Esetleg vki meg tudna hívni ebbe a csoprotba? Előre is köszönöm. 🙂

  • Kaszás Zoltán szerint:

    Sziasztok!

    Gergő ide irányított vagy legalábbis a közelbe, hogy a KRG SneakerTalk fórum emberei tudnak nekem segíteni a problémámban. Hol találom pontosan ezt a fórumot? Tudtok nekem linket adni hozzá? Előre is köszönöm.

×