Jön a második Kicks R Good!

Az összes cuccod közül a cipőid mondják el rólad a legtöbbet? Ha neked sem mindegy, hogy mi van a lábadon, akkor május utolsó napján neked is itt a helyed velünk a második Kicks R Good sneaker fesztiválon! Büszkék vagyunk rá, hogy a sneakerbox.hu a Kicks R Good hivatalos blogja, ezért nálunk minden friss hírt és részletet megtalálsz majd, ahogy közeledik a sneaker fesztivál napja! Katt a részletekhez!

Kicks R Good, másodszorra! 2014. május 31., Akvárium

Kicks R Good, másodszorra! 2014. május 31., Akvárium

2014. május 31-én a budapesti Akvárium klubba várunk mindenkit, aki sneakert hord és nem csak egy sportcipőt. A sneakerheadeket, akiknek több tucat (vagy száz) párból álló gyűjteménye van. A stílus megszállottait, akik érzik, hogy melyik cipőjükhöz melyik sapkájukat viseljék. A trendérzékenyeket, akik minden szezonban a legfrissebb sneaker divatot követik. A streetballosokat, akiknek a 23-as a Szám, nagy kezdőbetűvel. A deszkásokat és bicósokat, akiknek a cipő ugyanolyan fontos sporteszköz, mint egy felfüggő vagy egy pedál. A futás szerelmeseit, akik edzés után is futócipőt húznak, csak egy másikat…

Róluk, rólunk szól ez a nap. A tavaly augusztusban rendezett első budapesti Kicks R Good sikerén fellelkesülve most még nagyobb területen, még több márkával és programmal várunk titeket.

Ismét találkozhatsz kedvenc márkáiddal, akik olyan cipőkkel készülnek majd, amit “hétköznap” nem találsz meg kis hazánkban. Cipőkülönlegességek várnak, amiket alaposan szemügyre vehetsz, és némelyiket akár be is zsákolhatod. Mi már érezzük is a dobozból frissen kivett cipők illatát 😛

Adás-vétel

Rajta leszünk, hogy a tengerentúli ‘sneaker con’-okhoz hasonlóan összehozzuk a hazai sneaker keresletet a kínálattal. Kilép a 3D világba az egyre népszerűbb Facebook csoport, a Sneaker Raktár: hozd el te is eladósorban lévő sneakereid, melyeket saját asztalon árusíthatsz, vagy egy-néhány darab esetén lepasszolhatsz nekünk, hogy új gazdát találjunk nekik. Ne hagyd otthon a pénztárcád, mert mindent elkövetünk, hogy valamennyi látogatónk találjon olyan cipőt a Kicks R Goodon, amit egyszerűen nem tud otthagyni 😛

Programok

Mindenről lesz szó, ami a cipőkkel kapcsolatban érdekes lehet: stílus, cipővásárlási, karbantartási, customizálási tippek és tanácsok, segítség a hamisítványok felismerésében, sneaker check fotózás.

Ismét megrendezzük a tavalyi nagy sikerű cipőszínezési versenyt, és a művészek által készített sneaker modellek kiállítását.

Mindeközben persze egész nap pörögnek majd a filmek és a dj-szettek.

Megadjuk a tiszteletet azoknak a sportoknak is, melyből a sneaker kultúra szárba szökkent: streetball, gördeszkás és BMX-es verseny várja a ridereket.

A programok köre folyamatosan bővül!

Naprakészen tartunk

A sneakerbox.hu a Kicks R Good hivatalos blogja, így nálunk minden friss hírt megtalálsz majd nálunk a kiállítókról, a programokról, mindenről, ami a Kicks R Good-dal kapcsolatos! Lesznek még mini interjúk és érdekességek a rendezvény résztvevőiről és kiállítóiról, fotókkal és videókkal.

Lájkold a Kicks R Good és a sneakerbox.hu Facebook oldalát, csatlakozz az eseményhez a Facebookon, figyeld a #kicksrgood taget Instagramon, és nem maradsz le semmilyen friss hírről!

Találkozunk május utolsó napján a második magyarországi sneaker fesztiválon, a Kicks R Good-on!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×