Kari-after ajándék: Nyerj egy DVS Vapor cipőt!

Nemrég néztünk szét a Psychostoreban, ahol persze a cipőket is alaposan szemügyre vettük, sőt egyet a Psychostore csapatával közösen kiválasztottunk, hogy egy karácsony-after ajándékként kisorsoljuk a sneakerbox olvasói között 🙂 A kiszemelt DVS Vapor egy jó kis deszkás cipő, de nem csak deszkásoknak ajánljuk. Nyerd meg te a cipőt, jelentkezz most, tovább!

Nyerj egy DVS Vapor cipőt a Psychostore-ból!

Nyerj egy DVS Vapor cipőt a Psychostore-ból!

A DVS Vaport részletesen bemutattuk őszi-téli DVS cipőszemlénkben, de egy kis emlékeztető sosem árthat 😉 A Vapor a mostani trendeknek megfelelően egy letisztult és vékony vonalvezetésű deszkás cipő, ami nemcsak a boardfeel-t segíti, de szép is 🙂 Bőr felsőrésszel, varrás nélküli orral, és a griphez jól tapadó halszálkás mintázatú talppal készült. Ami a védelmet illeti: a varrott-ragasztott (cupsole) talpszerkezetbe építettek egy Vaporcell elnevezésű ütődéscsillapító középtalpat, és a sarok környékére a slim vonalak mellé azért került sarokvédő párnázás is. Játékunkban a kék-piros változatot nyerheted meg!

Mivel ez egy deszkás cipő, ezért amennyiben egy deszkás nyeri meg, akkor szívesen csinálunk vele egy gördeszkás sneakerbox.hu cipőtesztet. Természetesen akkor is jelentkezhetsz, ha csak simán utcára hordanád. A jelentkezésnél jelöld, hogy milyen célra használnád!

Így vehetsz részt a játékban:

1) Lájkold a sneakerbox.hu Facebook oldalát!

2) Lájkold a Psychostore Facebook oldalát!

3) Már nem tudsz jelentkezni a játékba, a jelentkezési időszaknak vége.

A jelentkezési időszak: 2014. január 11-19. között volt és véget ért. A nyertest január 20-án sorsoljuk ki és értesítjük a jelentkezésnél megadott e-mail címen.

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük. A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldalak lájkolása, ezt ellenőrizük.  A nyertes mellé két tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a cipőre, ha az előttük lévő(ke)t, vagy nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított öt napon belül. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×