Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good 4.

Íme a negyedik adag a Kicks R Good-on, a sneaker első magyar ünnepén készült Sneaker Street Style fotóinkból. Most is érdemes átpörgetni a képeket és a hozzájuk kapcsolódó sztorikat, hiszen ritkán látni ennyi jó és érdekes cipőt egy helyen kis hazánkban! Tovább!

[caption id="attachment_27775" align="alignnone" width="620"]Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good 4. Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good 4.[/caption]

Roland, Jordan VII Hare

Rolandnak nem csak azért volt biztos helye a válogatásban, mert ő a Kicks R Good ötletgazdája és főszervezője, hanem mert elb*szottul sok jó cipője van. Ha vele találkozol, akkor kézfogás után mindig érdemes lepillantani a cipőjére, hogy éppen milyen gyönyörűség figyel a lábán 🙂 Most éppen egy Jordan VII ‘Hare’ modell.

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Roland Jordan VII 'Hare' cipőben

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Roland Jordan VII ‘Hare’ cipőben

Szebi: Nike Air Force 180 Mid

Szebit pont ugyanilyen szituban ismertük meg tavalyi Sneaker Street Style fotózásunk során az OSG-n: azonnal kitűnt a tömegből gyönyörű világoskék talpú, fekete bőr Supra TK cipője 🙂 Mivel még volt ott több Supra is, ahonnan az jött, ezért a fotóból egy komplett sneaker interjú kerekedett. De nem csak Supra van a gyűjteményében, hanem például ez a szép Nike Air Force 180 Mid is.

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Szebi Air Force 180 Mid cipőben

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Szebi Air Force 180 Mid cipőben

Anti: Nike Air Max 1 & Nike Blazer Mid Premium 72

Anti meg sem várta, hogy megállítsuk egy fotóra, hanem már készítette is a cipőit 🙂 A lábán a limitált Nike Air Max 1 EM City Packból a vörös mahagóni és bordó London színkombó figyel, kezében pedig friss szerzeménye, egy Nike Blazer Mid PRM 72-es cipő, amit a Kicks R Goodon szerzett be.

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Anti Nike Air Max 1 cipővel a lábán, Blazer Mid PRM 72-vel a kezében

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Anti Nike Air Max 1 cipővel a lábán, Blazer Mid PRM 72-vel a kezében

Dominik és Balázs: Nike Air Foamposite One PRM és Vans Era Camo

Dominik és Balázs shortjai egészen hasonlítanak, de a cipőik nem is lehetnének különbözőbbek. Dominik sűrűn jár a BP Shopba, és már régóta szemezett Foamposite modellekkel, végül beszerezte ezt a ‘Fighter Jet’ színállást a Nike Air Foamposite One-ból. Mint elmondta, a Thermal Map és a Weatherman minták is bejönnek neki 🙂

Balázs Vans Era cipőjéről mi is írtunk tavaszi Vans cipőszemlénkben, ennél a cipőnél a sima feketeséget camo színű sarokkal és nyelvvel dobtak fel a tervezők.

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good:  Dominik Nike Foamposite Flight, Balázs Vans Era cipőben

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Dominik Nike Foamposite Flight, Balázs Vans Era cipőben

Orsi, Nike Air Royalty Hi ‘Macaron’

Orsi ebben a szép macaron süti színű, magas szárú Nike Air Royalty cipőben érkezett, melyet sneaker freaker barátjától kapott 😀 Úgy tűnik, hogy hódít a macaron divat, mert múltkor is írtunk egy cipőről, amit ezek az extravagáns színű francia sütik ihlettek 🙂

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Orsi Nike Air Royalty Macaron cipőben

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good: Orsi Nike Air Royalty Macaron cipőben

Az összes eddig feltöltött Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good képünket megnézheted Facebook galériánkban (ez a negyedik adag, és még a felénél sem vagyunk).
Fotók: Mezriczky Marci]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×