2013 tavaszi Vans Era cipők

Az oldszkúl Vans cipők mindig is népszerűek voltak itthon, de tavaly tavasszal és nyáron ismét nagyot robbantottak. Nem csoda, hiszen a letisztult stílusuknak köszönhetően mindenhez mennek. A Vans Authentic, Era és Old Skool igazi alapmodellekké váltak, ráadásul egy csomó színben elérhetők. Te is biztosan találsz olyan modellt és színkombót, ami adja magát egy laza vasárnap délutáni deszkázáshoz, olyat, amit fel tudsz venni a hétköznapi suliba vagy munkába járáshoz, de még olyat is, ami mustárszínű csőgatya/kivágott nyakú csíkos pólós hipszterkedéshez is passzol 🙂

Már hónapok óta nagyon sokan kértétek, hogy ajánljunk jó Vans lelőhelyeket. Ha sok modellből és színből szeretnétek válogatni, akkor jó szívvel ajánljuk a STÉG Big City Skateshopot, Budán, a Villányi úton. 2013 tavaszi Vans cipőszemlénk első epizódjában a STÉG friss Era választékát tekintettük át. Tovább!

[caption id="attachment_25460" align="alignnone" width="620"]2013 tavaszi Vans Era cipőszemle @ STÉG 2013 tavaszi Vans Era cipőszemle @ STÉG[/caption]

Az alap Era cipők népszerűségének egyik titka, hogy letisztult kinézetükkel gyakorlatilag bármihez felvehetők. Az Authentic cipőkhöz képest jobban ki vannak párnázva boka körül, így deszkázásra is alkalmasabbak. Egy fekete Era alapmodellnek manapság minden ifjú úr és hölgy ruhatárában ott a helye, természetesen idén is beszerezhetitek, a klasszikusok klasszikusa fekete vászon felsőrésszel, fehér varrásokkal, fehér vulkanizált goffritalppal 17 990 Ft-ért vásárolható meg a STÉG-ben.

A klasszikusok klasszikusa: fekete Vans Era, fehér vulc goffritalppal

A klasszikusok klasszikusa: fekete Vans Era, fehér vulc goffritalppal

.

Természetesen idén is lehet bevállalósabb színekkel is kísérletezni 🙂 A tavaszi választékban két farmer felsőrésszel készülő darabot is találtok, az egyik a Denim/Suede a másik pedig a kicsit hippis savmart farmerkék, az Acid Denim (Blue). Mind a két színkombó 19 990 Ft-ért vásárolható meg. Két kéttónusú (2 Tone) változat is beszerezhető itthon, a barna-kék Brown/Estate Blue és a kék-sárga Dress Blue/Sunflower, mind a kettő 17 990 Ft-ért.

Spira Era cipők a Vans 2013 tavaszi kollekciójából

Spira Era cipők a Vans 2013 tavaszi kollekciójából

.

A C&L (Canvas & Leather), azaz Vászon és Bőr kollekcióba tartozó Era 59-es cipők vastagabb 10 unicás vászonból és finomabb kidolgozású bőr nyelvvel és sarokrésszel készülnek, ráadásként pedig guatemalai szőttes mintázatú a bélésük. Ezt az egzotikus hatású C&L Era 59-est  két színben: kékben (Navy/Guate) és kekiben (Khaki/Guate) szerezheted be a STÉG-ben, 19 990 Ft-ért.

Vans Era 59 C&L kollekció, guatemalai szőttes béléssel

Vans Era 59 C&L kollekció, guatemalai szőttes béléssel

.

És még mindig nincs vége a spira Era cipőknek, két igazi csemege következik: Az egyik az Era LX sorozatból a prémium velúrbőr felsőrésszel készülő, a különleges Inkák Aranya/Teljes Napfogyatkozás (Inca Gold/Total Eclipse) fantázianévre hallgató aranybarna-sötétkék modell, amiért azonban már mélyebben zsebbe kell nyúlni: 24 990 Ft-ot kérnek el érte. Ha ezt szemelted ki, siess, úgy tudjuk, hogy csak kevés érkezett belőle.

Ha pedig szereted a fekete Era-t, de valami kis izgalmas kiegészítésre vágysz, akkor nézd meg ezt a Black/Camo változatot, melynek a nyelv felső része és a sarok hátulja a most megint nagyon menő terepmintában pompázik, ennek a színkombónak az ára 19 990 Ft.

Vans Era LX prémium velúrbőrrel és egy klasszik fekete Era terepmintás vadítással

Vans Era LX prémium velúrbőrrel és egy klasszik fekete Era terepmintás vadítással

.
Az itt bemutatott Vans Era cipőket megtalálod a STÉG budapesti üzletében, a Villányi út 36. szám alatt,  ha megtetszik valamelyik, ugorj be és próbáld fel!
]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • hubabuba szerint:

    Garage store-n most marha olcsòk…8000-ért is kapsz

  • hunydani szerint:

    Én most vettem télen egy fekete „sima klasszikus” vászon era-t. A véleményem róla az : hogy nagyon kényelmes de zokni nélkül feltöri a sarkát az embernek , a talpa vastag de a deszkát jól lehet benne érezni , télen hideg de ez nem meglepő hiszen vászon cipőről van szó viszont nyáron sem izzad bele a lábad , jól deszkázható de nincs szívem odavetni a griptapenek , a deszkán fehér guminyomot hagy de ez legyen a legapróbb probléma 😉 én nem deszkázok benne mert nincs szivem hozzá de bicózni ki szoktam menni benne dirtön nem csillapít ha esel szinte semmit a vápét is megérzi a lábad benne ha nem vigyázol , a sarat jól bírja és könnyen tisztítható , és esőben nehezen ázik be , január óta használom és a talpa felpuhult és enyhén elkezdett kopni de nem para . én csak ajánlani tudom ;D

  • ulak szerint:

    Kurva hipsterek miatt drága lett és szar, fél évet nem bírnak ki…

    • gergő szerint:

      ulak, az biztos, hogy nagyon divatba jött megint, de attól valószínűleg még nem rosszabb, mint régen… vagy neked volt valami rossz tapasztalatod mostanában egy Erával?

  • barack obama szerint:

    basszus még a hatalmas hype előtt kb 12000 forintból lehetett venni

×