Húsvéti cipőfestés Nike Basketball módra

Talán a húsvéti tojásvadászatot csak a kisebbek élvezik igazán, a Nike kosárlabda szekciójában mégis úgy gondolták, tavasz nem maradhat el festegetés nélkül. Szerencsére az utóbbiak alapjául nem néhány tojás, hanem a legnépszerűbb kosaras modellek szolgáltak, melyeket olyan nevek lábán láthatunk viszont a parketten mint Lebron James, Kevin Durant vagy Kobe Bryant. Tavaszi cipőfestés Nike Basketball módra, kattintsatok a továbbra a részletekért!

[caption id="attachment_25168" align="alignnone" width="620"]Húsvéti cipőfestés Nike Basketball módra Húsvéti cipőfestés Nike Basketball módra[/caption]

A húsvéti pack első darabja mi más lehetett volna, mint Lebron James legújabb, alacsony szárú cipője, mely történetesen – az ünnep mellett – a regnáló MVP és a Nike  10 éves kontaktusát hivatott megkoronázni. A modell színezése során megtartották az alapkoncepció védjegyévé vált menta borítást, mindezt persze egyedi húsvéti árnyalatban. Technikai fronton természetesen a kosárlabda specifikus Max Air 360 biztosítja a jól megszokott rugalmasságot és stabilitást, de a korábban már bemutatott Hyperfuse és Flywire technológiák is megbízhatóan végzik a dolgukat.

Húsvéti cipőfestés Nike Basketball módra

Lebron X Low

A korábbi Black Mamba modellekhez hűen a húsvéti verzió sem tagadja meg viselőjét, Kobe Bryant legújabb cipője ismét hivalkodó, színes és egyedi. Az innovatív Nike Engineered Mesh technológián nyugvó külső borítás tökéletesen illik Bryant precíz és kirobbanó játékstílusához és láthatóan kedvez a los angelesi szupersztár ízlésének, hiszen az különleges anyagok határtalan teret biztosítanak egyedi stílusa számára.

Húsvéti cipőfestés Nike Basketball módra

Kobe 8 System

Végezetül Kevin Durant sem maradt le a húsvéti locsolkodásról, ünnepi KD V-ja világoskék borítást kapott, melyet a tervezők speciális pipa, nyelv és sarokmintázattal bolondítottak meg. Az oklahomai szupersztár cipőjében ezúttal is Nike Zoom párnázás és az legújabb Nike Air betét biztosítja a maximális stabilitást, a Hyperfuse technológia egyedi anyaghasználatával kombinálva.

Húsvéti cipőfestés Nike Basketball módra

KD V Easter Edition

A kollekció forgalmazását tekintve hivatalosan egyenlőre nem lett beharangozva hazánkban, ám ami késik nem múlik, addig is keressétek őket a külföldi viszonteladók honlapjain. Mi pedig ezúton kívánunk a lányoknak sok locsolót, a srácoknak sok szépre festett tojást, és ha esetleg jóban vagytok a nyuszival néhány szemrevaló sneakert egyaránt. Még egyszer kellemes húsvéti ünnepeket! 🙂

 ]]>

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.
×