Megérkezett Kevin Durant ötödik Nike modellje a KD V

Lebron bár már a tizedik Nike modelljénél tart, de Mr. Durant sem panaszkodhat, mivel legfrissebb signature cipője hasonlóan jól sikerült. A KD V leginkább a Hyperdunk 2011-re hasonlít megjelenésében, azonban rengeteg különleges jegyet hordoz, amit az előd nem. Leo Chang a Nike vezető designere segített Duran-nak a tervezéskor, a játékos életéből vett motívumokat csempészve a cipőbe. A talp ötszögű mintázata utal a Pentagonra, mely Kevin szülővárosának Washingtonnak jelképe, az öt játékosra, akik játsszák a játékot és persze nem utolsó sorban arra, hogy ez az ötödik KD modell a Nike történetében. A cipő technikai oldalról kikezdhetetlen, ugyanis Nike Zoom talp került a lábfej elülső része alá, míg Air betét a sarkakhoz. A felső rész Hyperfuse technológiával készült a tökéletes illeszkedést célul tűzve. A cipő sarkára természetesen felkerült a 35-ös szám , míg az orr részre KD szignója. A cipő már rendelhető a NikeID oldaláról saját összeállításban is, illetve decemberben érkeznek az új színek. Csekkoljátok a megjelenés promó videóját a tovább után!

Nike Kevin Durant V kosaras cipő

Ötösök minden mennyiségben: az új KD V

Nike Kevin Durant V kosaras cipő

35

Nike Kevin Durant V kosaras cipő

Pentagon mintázat a talpon

Nike Kevin Durant V kosaras cipő streetball

Az első színes vázlatok

Az alábbi videóban Kevin mesél az új modellről:

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, superb weblog layout! How lengthy have you been blogging for? you made blogging look easy. The full glance of your site is great, as well as the content material! You can see similar here e-commerce
  • Rosner Marcell szerint:

    jó kis cipő

×