DC x Skullcandy Spartan Hi WC

A Skullcandy immár második alkalommal boltol össze a DC Shoes branddel egy füles+cipő megjelenés erejéig. Az előző kollab fekete és fehér színben pompázott, míg a friss modell esetében a piros is bekerült a képbe. Az idei megjelenés különlegessége az Ink’d füles, mely minden cipő mellé jár és színben passzol a high csukával. A Spartan nyelvére és a külső boka gallérra is felkerült a Skullcandy logó – amit igen ritkán láthatunk cipőn – ezzel tovább emelve a megjelenés fényét és a koponyás márka rajongóinak örömét. A cipő a korábbi megjelenéssel ellentétben most hazánkban is kapható a STÉG és a Garage Store kínálatában limitált darabszámban. Reméljük  idén további finomságokkal kedveskednek majd a forgalmazók folytatva azon exkluzív megjelenések sorát, melyeket itthon is elérhetővé válnak.

[caption id="attachment_24543" align="aligncenter" width="620"]Hogy ne csak a lábunkat kényeztessük: Spartan és Ink'd Hogy ne csak a lábunkat kényeztessük: Spartan és Ink’d[/caption] [caption id="attachment_24544" align="aligncenter" width="620"]Fekete, piros és fehér kombinációja Fekete, piros és fehér kombinációja[/caption] [caption id="attachment_24545" align="aligncenter" width="620"]Szemből Szemből[/caption] [caption id="attachment_24546" align="aligncenter" width="620"]Skullcandy logók a nyelven Skullcandy logók a nyelven[/caption]  ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×