Nyerd meg a Quiksilver és Roxy sapik egyikét!

A sapkák az egyik kedvenc kiegészítőm, mivel nagyon tudják befolyásolni az összképet és emellett minden típusnak megvan a saját hangulata. A nagy kötött sapkákról rögtön a téli időben jóleső melegség, a pompomos változatokról a gyerekkor játékossága, míg a baseball sapikról a laza könnyedség ugrik be először. A Quiksilver hazai kínálatában mindenféle formájú és színű változatot megtaláltok, melyekből most az Otherside felajánlásával 3 szerencsés fiú és egy lány megnyerhet nálunk egy-egy darabot. Mindehhez nincs más dolgotok, mint a márkával kapcsolatos quizünk kérdéseire helyesen válaszolni és utána Fortunára bízni magatokat. A folytatásban adunk egy kis segítséget mindehez!

[caption id="attachment_24076" align="aligncenter" width="620"]Quiksilver Roxy sapkák nyereményjáték szörf Kötött, vagy pomponos, de valakinél a baseball a kedvenc[/caption]

A Quiksilver történetéről nem is olyan rég olvashattatok nálunk, ahol bemutattuk, hogyan jutott el két szörfös srác az első boardshortjuktól a világ egyik legnagyobb szörfös márkájáig. A brand hazai Facebook oldalán folyamatosan olvashattok a Quiksilver által használt technológiákról -tudtátok például, hogy PET palackok újrahasznosításával is lehet ruhákat készíteni?! -, illetve az általuk támogatott eseményekről, mint az Aikau Kahulai emlékére szervezett „Eddie” elnevezésű autentikus szörf verseny. A folyatatásban pedig következzenek a nyereményjáték részletei.

A nyereményjátékra 2013. január 25. és február 10. közötti időszakban lehetett jelentkezni, mely lezárult.

A nyertest legkésőbb 2013. február 14-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni. A jelentkezők közül 4 személyt (3 fiút és 1 lányt) fogunk véletlenszerűen kisorsolni, akik az Otherside felajánlásával fogják megkapni ajándékukat. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban!

A játék további szabályai:

A nyereményeket azok között sorsoljuk ki, akik a quiz szekcióban mindhárom kérdésünkre helyesen válaszoltak. A nyertesek mellé összesen nyolc tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy a nyertest nem érjük utol a regisztráció során megadott email címen a kiértesítéstől számított 5 napon belül. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

A játékban való részvétel feltétele az Otherside és Quiksilver-Roxy Magyarország Facebook oldalak Like-olása, így kérünk győződj meg a regisztráció során, hogy ezt korábban, vagy most megtetted!

Kellemetlen közelmúltbeli tapasztalataink miatt az alábbi szabályt továbbra is alkalmazzuk: Fenntartjuk a jogot, hogy kizárjuk a játékból azokat, akikről megállapítható (pl. Facebook profiljuk, tevékenységük alapján), hogy témától függetlenül, gyakorlatilag válogatás nélkül, tömegesen (akár ezres nagyságrendben) lájkolnak, osztanak meg oldalakat, nyereményjátékokat, esetenként szervezett keretek között, vagy erre fenntartott nem valódi profillal, névvel jelentkeznek. Nem szeretnénk, ha elvennék a nyerési lehetőséget a becsületes, valódi olvasóinktól…

Ha bármilyen kérdésed lenne a játékkal, szabályokkal kapcsolatban, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • vegi szerint:

    Gratulálunk nyerteseinknek, akik a következő szerencsés játékosaink lettek:
    Konta Melinda
    Szajkó Gergő
    Ádám Csaba
    Lévai Márk
    Mindenkit emailben is értesítettünk nyereményéről, melyet az Aréna Plázában található OtherSide üzletben tud átvenni!
    Még egyszer gratulálunk minden nyertesünknek és köszönjük a nyeremények felajánlását az OtherSide-nak!

×