Skullcandy fülesek Őszi Szemléje 2012

Egyre sötétebbek a nappalok és az esték is, melyeket nem árt mély basszusokkal és érzéki magasokkal feldobni, nem beszélve az utazással töltött időről. A Skullcandy az őszre is egy fokkal magasabbra teszi a mércét, hogy füleinknek valóban élményt jelentsen a zenehallgatás. A hangzás mellett persze itt vannak az új színek olyan klasszikus modellekből, mint a Lowrider és a megjelenését követően gyorsan nagy népszerűséknek örvendő Uprock. A tovább után nem csak a fej, hanem a fülhallgató repertoárból is rákukkantunk a kedvencekre, tehát Smokin Budra és a többiekre fel!

Eric Koston vezényletével irány a Skullcandy világa

Eric Koston vezényletével irány a Skullcandy világa

 Az Uprock a frissebb modellek közé tartozik a Skullcandy palettájáról, melynek újabb változatai még rugalmasabb pántot kaptak. A fejhallgatók utcán hordva kevésbé szigetelnek, mint egy bedugós füles esetében, korábbi tesztünkben azonban  az Uprock esetében normál hangerőnél is a külső zajok minimálisan voltak zavaróak. Így otthoni zenehallgatásra és utcára is jó választás és mint tudjuk egy jó szín kombóban öltöztet is. A füles különlegessége a lapos kábelei, melyeknek köszönhetően nem csomózódik össze, ami pár ősz hajszáltól megkímélhet minket. A finom puha érintésű műanyag burkolat maradt az új modellek esetében is, ahol a Camo és Rasta változatok mellett a homogén színek dominálnak.

Itthon is kapható friss színek az Uprockból

Itthon is kapható friss színek az Uprockból

A Lowrider talán mind a mai napig a legismertebb Skullcandy modell, melyből most 3 új színt mutatunk nektek, sőt, ha pontosítani akarok 6 színről beszélünk, mivel felemás designal hódítanak a modellek. A lila/fehér, sárga/navy és ég kék/navy párosok emellett jobb fejhallhatójukon tagolt mintát is viselnek, ami kifejezetten feldobja a Lowridert. A füles különlegessége, hogy akár már DJ-zni is lehet vele, mivel kifordíthatóak a hangszórói, ami az átkeveréseknél ad segítséget és minden házibuliban jól jöhet, ha ritmusra pakoljuk a zenéket. Másik nagy előnye, hogy összehajtva könnyen tárolható, illetve szállítható a Lowrider. A Skullcandynél lassan minden modellbe bekerül az okostelefonokkal kompatibilis mikrofon, amivel a zenelejátszó számait is tudjuk léptetni. Alapból iPhone, iPod, iPad és Blackberry kütyükkel kompatibilis, de egy átalakító segítségével a Nokia, Samsung, LG telefonokat is szereti.

a friss Uprock modellek igazi színorgiát jelentenek

a friss Uprock modellek igazi színorgiát jelentenek

A fejhallgatók után következzenek a fülbedugós változatok és azok közül is az  Ink’d, mely az NBA rajongók külön örömére három csapat színeiben is megvásárolható, Bulls, Lakers és Celtics fanok előnyben. Hasonlóan más modellekhez  az Ink’d is megújult a Supreme Sound égisze alatt, melynek köszönhetően finomítottak a füles hangzásán és már a mikrofont is belepakolták az Ink’d 2.0 modellbe. A mélyek a belépő füles kategóriát magasan tovább szárnyalják és valóban támadónak bizonyulnak, ahogy azt a Skullcandy honlapján olvashatjuk. Az Uprockhoz hasonlóan lapos kábele kevésbé gabalyodik össze és hosszabb élettartamot eredményez.

Ink'd NBA és Ink'd 2 már mikrofonnal is

Ink’d NBA és Ink’d 2 már mikrofonnal is

A Smokin´ Buds 3 különböző méretű szilikon fülgumival érkezik és egy szatén tárolózsák is jár hozzá, hogy biztonságban pihenhessen, amikor éppen nem használjuk. Friss lekerekített design az egyik favorit modelltől.

A Rasta természetesen a Smokin Buds esetében is alapszín

A Rasta természetesen a Smokin Buds esetében is alapszín

A 50-50 alap trükk mind a deszkában, mind pedig a BMX-ben, így itt is elvárható a szuper illeszkedés és a masszív hangzás, a 11mm-es hangszórónak köszönhetően. A füles polykarbonát és alumínium háza tökéletes harmóniát eredményez, erő és karakteresség, ha röviden akarom megfogalmazni. A 50-50 vezetékén szintén ott pihen az Apple cuccok irányítására alkalmas mikrofon, azonban itt már a hangerőt is tudjuk szabályozni digitálisan. Idén ősszel a fekete és zöld modellek mellett sárgában kapható. A sárga darab különlegessége, hogy itt a kábel cipőfűzőre hajaz, amit korábban már az Icon 2-es modellnél is láthattunk.

Itthon is kapható 50-50 fülesek

Itthon is kapható 50-50 fülesek

A szemlében bemutatott füleseket megtaláljátok a Skullcandy hazai wabshopjában, ahol az új modellek is folyamatosan frissülnek. A Skullcandy facebook oldalára is érdemes mindemellett feliratkozni, mivel folyamatos játékok várják like-olókat. Tudjuk, hogy a matricákra ti is rá vagytok gerjedve, így még ezt a linket ajánlunk nektek, ahol Skullcandy stickerekhez juthattok egy egyszerű manőverrel. A kommentekben pedig várjuk a ti véleményeteket, nektek hogy tetszenek a frissességek?;)

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Bibucc szerint:

    Nekem még a supreme sound előtti verziós Uprockom van (matt sötétkék, szkreccselő mancs a tetején) és kiválóan szól! Azért kíváncsi lennék egy új uprock mennyiben tud többet!

  • Alan szerint:

    miután utánajártam, sikerült rájönnöm, hogy a supreme sound az, ami szétdobálja a hangsávokat. persze ezt szoftveresen tudod korrigálni(lot of fun), de akkor a többi fülesed/fejesed hangzik majd hülyén. meg persze a SC messze nem éri meg a pénzét, a 21 ezer forint értékű TI-om messze nem olyan tiszta, mint a Sennheiser hd419 -em, pedig az 5000 forinttal olcsóbb is, és lehetetlen nyakban hordani. az uprock-cassette-lowrider modellek jó hangzást adnak méretükhöz képest, de a többit zenei minőségben inkább kerülésre ajánlom, pláne ár-érték arányban. pozitívuma a márkának, hogy pár modell jól fogja az ember fejét.

×