Érkezik a Skullcandy Navigator itthon is

A Skullcandy már korábban bejelentette legújabb fejhallgatóját, a napszemüveg design által ihletett Aviator fejhallgató kistestvérét, a Navigator-t. A kistesó ugyanazt az igényes formát és hangzást hordozza egy kompatktabb kivitelben. A „Supreme Sound’ koncepció keretein belül a korábban nálunk is bemutatott Casette és Hesh 2 modellekhez hasonlóan már cserélhető jack kábeles a füles és a felsőbb kategóriához mérten magas minőségű hangszórók kerültek bele, melyek jellemzői a „támadó basszus”, „természetes közép”, „precíziós magas”  a Skullcandy definíciója alapján. A Navigator fekete, fehér és királykék színben lesz elérhető, várhatóan 2012. novembertől a Skullcandy hazai viszonteladóinál 29.990,- Ft-os áron.

Navigator galériához katt a képre*

Navigator galériához katt a képre*

Most akkor napszemcsi vagy füles?

Most akkor napszemcsi vagy füles?

Alap a cserélhető kábel

Alap a cserélhető kábel

 

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
  • rdnewioxyg szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
  • Alan szerint:

    hát, volt szerencsém kipróbálni. a legrosszabb fejhallgató, amit eddig hallottam(beleértve a 6500 fts T’n’Bmet is) lehet, hogy programozható, de úgy szétdobálta a hangsávokat a kiállított darab, hogy az szörnyű. persze ma már a zenelejátszónkon belül is lehet állítani a hangsávokat, de akkor meg ha az ember bedug egy másik fejest(fülest), mert pl nekem 3 van, akkor az szól retekül, és mindig lehet állítgatni… persze lehet, hogy a fejhallgató lett elállítva, vagy esetleg megtörve, akkor meg a boltnak nagy öngól ez.

×