Skullcandy Hesh 2 premier és bemutató

 A Skullcandy idei modelljei közül legutóbb a 2012-ben debütáló Cassette modellt mutattuk be nektek. A Supreme Sound premierjével a Hesh is megújult és megszületett a Hesh 2, mely elődjéhez méltó módon a teltebb hangzás kedvelőinek fogja először belopni magát a szívébe. A masszív megjelenés mellett finoman kialakított igényes vonalvezetés jellemzi  az új modellt, mely az utcai viselés mellett otthoni zenehallgatáshoz is minőségi választás. A folytatásból megtudhatjátok, miért is mondjuk ezt!

Elődjéhez képest erőteljesebb hangzásban és szebb részleteiben

Elődjéhez képest erőteljesebb hangzásban és szebb részleteiben a Hesh 2

Kezdjük  a külcsínnel, mely sokszor megalapozza választásunkat. A Hesh méretében a nagyobb fülesek közé tartozik, így messziről kiszúrható zene rajongó viselője. Pántján vékonyítottak, azonban az új konstrukció rugalmasabb lett, mint az elődé volt. Próbálgattuk és igen nagy szögben hajlik, így minimális a kockázat, hogy sérül. A fülpárnák kényelmesen nagyok és kiválóan szigetelnek. A Cassette-hez hasonlóan a kábel itt is cserélhető, ami megnöveli az élettartamot, és ha megtörik, esetleg kontaktos lesz nem kell majd csak a kábelt cserélnünk, a fejhallgató marad. Még egy mondat erejéig kitérnék  a kábelre, amellett , hogy a jack dugókon elhelyezett koponyák prémium feelinget adnak,  a vezeték gumis borítást kapott, mely a kellemes tapintása mellett kevésbé csomózódik és a téli hidegben sem válik merevvé.

Az itthon is kapható színváltozatok

Az itthon is kapható színváltozatok

A Skullcandy a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a megjelenésre, designjai és a minták őrült sokszínűsége a brand védjegye. Mindez a Hesh 2 esetében nem csak a méretben, hanem természetesen a széles kínálatban is megmutatkozik. A fekete és fehér alapszínek mellet kapható még itthon  a Gridlock fantázianévre hallgató tarka kockás modell,  egy Paul Frank kollab, melyen Julious, a majom csokornyakkendőben díszeleg, illetve a Rasta színváltozat, mely nálunk járt a teszt során. Mindegyik modellhez jár a finom tapintású utazó szütyő, melyben biztonságban pihenhet kedvencünk, mikor éppen nincs használatban.

A hordtáska ezen a szinten alapkövetelmény

A hordtáska ezen a szinten alapkövetelmény

A fejhallgató utcai viselés alatt nagyszerűen szűrte a külső zajokat, így a metró és busz utak is szebb aláfestést kaptak. Hosszabb viselés után a Hesh méretéből és súlyából adódóan fárasztó viseletté válhat, ilyenkor jólesik a fejnek, füleknek egy kis pihenés, miután ismét az első sorba kalauzol minket a füles. A Hesh 2 a felsőbb kategóriához méltó módon adja vissza az elektronikus zenéket, a basszusokat hallgatva party közeli élményt ad. Ha nem erre a vonalra vagy ráállva, akkor is megelégedve fogod viselni, mivel a hangszeres zenék is jó barátja, itt is hozza a testközeli hangzást és a  koncert feelinget. Előbbi tulajdonságainak köszönhetően, otthoni zenehallgatáshoz is jó választás, csak te és a zenéid a többi pedig kicsukva:) A Hesh-t gyakran láttuk korábban sípályákon is, illetve bicikliseken és bár mérete nem kicsi, jó tartásának köszönhetően mozgás közben is viszonylag fixen marad. Felhívnám azonban a figyelmeteket arra, hogy nagyobb hangerőnél szinte tökéletesen kiszűri a külső hangokat, ami például városi biciklis közlekedés esetében nem a legideálisabb, így ügyeljetek mindig arra, hogy ilyen esetekben halljátok a környezeteteket is normálisan, megelőzve a balesetet.

Cserélhető kábel, teljes fület takaró párnák és rugalmas pánt

Cserélhető kábel, teljes fület takaró párnák és rugalmas pánt

Összességében egy nagyon szerethető társnak ismertük meg a Hesh második generációs modelljét, melynek segítségével elmélyülhetünk a minőségi hangzásban, úgy, hogy mindemellett öltöztet is minket. A Hesh 2 árában bár már a prémium kategória felé kacsintgat, becsületesen megszolgálja azt átlagon felüli hangzásával és tartósságával. A fülest megtaláljátok a Skullcandy hazai wabshopjában, ahol az új modellek is folyamatosan frissülnek. A Skullcandy facebook oldalára is érdemes mindemellett feliratkozni, mivel folyamatos játékok várják like-olókat. Tudjuk, hogy a matricákra ti is rá vagytok gerjedve, így még ezt a linket ajánlunk nektek, ahol Skullcandy stickerekhez juthattok egy egyszerű manőverrel. A kommentekben pedig várjuk a ti véleményeteket, nektek hogy tetszik a megújult Hesh?:)

A Skullcandy Supreme Sound talán legfeltűnőbb modellje

A Skullcandy Supreme Sound talán legfeltűnőbb modellje

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • ricsi szerint:

    HTC desire x-el működik?

  • Fábián szerint:

    Hello, én a szigeteléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit. Az oda-vissza működik? Tehát nem csak én nem hallom a külvilágot ,de ő sem hall engem(mármint hogy a zene amit hallgatok az nem hallatszódik ki? Ez főleg azért fontos számomra mert utazáshoz is szeretném használni és nem szeretném idegesíteni a többi embert)

  • Scharf János szerint:

    Sziasztok! Nekem annyi problémám lenne a Hesh 2-vel hogy bedugom a gépbe és csak akkor szól rendesen ha csak félig van bedugva a gépbe a Jack, vagy ha teljesen be van dugva és a bal Balance le van húzva (De akkor is sztereóba szól mind a kettő fele pedig nem kéne) Zenélek különféle programokkal és nem tudom állítani a Balancet sem az Asztalon pl. Media Playerben sem pedig a Programokban. Lehet a hangkártyám, esetleg a fejhallgató?

  • Skullcandy Hungary szerint:

    Hello Bence,

    hát ami a Hesh 2-t illeti, elég jól szűr, de hogy doboláshoz megfelelne-e…
    véleményem szerint ilyen célra jobb választás egy szilikondugós fülhallgató,
    ami szinte teljesen elszigetel a külső zajoktól.

  • Vida Bence szerint:

    Helló!Csak egy kérdésem lenne hogy én dobos vagyok és ezt a fejhallgatót pontosabban a Hesh 2 lehet e doboláshoz használni használni mármint úgy értem hogy annyira kiszűri a hangokat hogy a zenét majd jobban hallom mint a dobot?Üdv.V.B.

  • Tamáa szerint:

    jaa, hogy ez nem kompatibilis mindennel. honnan tudom mikhez jó és mikhez nem ?

  • vegi szerint:

    Szia Chromatic! Mi iPhone-al és Dell laptoppal teszteltük és tökéletesen működött a füles. Érdemes lehet kipróbálnod a Skullcandy gyári adapterét, lehet azzal rendben működne: http://headphones.hu/termek/mic_and_control_adapter/197

  • Chromatic szerint:

    használja a hesh 2-t valaki ipod chromatichoz?
    nekem sem a laptopomhoz sem az ipodomhoz nem kompatibilis van esetleg még valakinek ilyen gondja? és ha igen mivel oldotta meg?

×