Lotek cipőtesztelős nyereményjáték BMX-eseknek

Nemrég olvashattátok az idei nyári Lotek cipőszemlét itt a boxban. Most szintet lépünk és nem csak mutogatjuk a cipőket, hanem a Velvárt szíves felajánlásából egy BMX rider lábára is húzunk egy párat, mégpedig azt a modellt, ami a legjobban bejön neki az aktuális választékból. Jelentkezz most, tovább!

Válaszd ki a kedvenc Lotek cipődet és nyerd meg tesztelésre!

Válaszd ki a kedvenc Lotek cipődet és nyerd meg tesztelésre!

Hogy lehetsz te sneakerbox.hu következő cipőtesztelője?

1) Katt a legutóbbi Lotek cipőszemlénkre és válaszd ki, melyik az a cipő, amiben legszívesebben taposnád a pedált 🙂 A Lotek Mike, a Hoder vagy a Fader?

2) Ha megvan a kiválasztott, akkor jegyezd meg a nevét és a színét, mert a jelentkezésnél majd meg kell adnod ezeket.

3) Az eddigiektől eltérően nem sorsolással, hanem zsűrizéssel döntünk, arról, hogy melyik jelentkező kezdheti tesztelni kiválasztott pár Lotek cipőjét. Ebben a játékunkban Eszteri Benedek, a Velvárt team ridere tölti be a zsűri tisztét 🙂 Ami változatlan: a Kiválasztott feladata, hogy hordás/bicózás közben készítsen pár jó képet (vagy akár videót) és elmondja egy cikkben a tapasztalataikat a cipőkről a sneakerbox.hu-t olvasó többi ridernek.

Csak tapasztalt BMX-esek jelentkezését várjuk. A jelentkezésnél írj magadról kis bemutatkozást, hogy Benedek megalapozottan dönthessen 🙂 Mióta bicózol, milyen stílusban, milyen trükkre gyúrsz épp, küldj képet vagy videót. A kerek mondatokban fogalmazási képesség is előny, hiszen szokás szerint a cipőtesztelés mellett egy mini-interjú is készül riderünkkel 🙂 A jelentkezéshez nem kell az ország legjobb bicósának lenned, de legyen önkritikád: vagy-e már olyan szinten, hogy a többiek adhassanak a véleményedre!

A jelentkezési időszak: 2012. szeptember 14. és 23. között volt, és véget ért.
Az eredményt 2012.szeptember 30.-ig közöljük.

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

A kiválasztott rider egy pár Lotek cipőt kap ingyen, a kiválasztott modellben, színben és méretben. Ha bármely okból nem tudják a kiválasztott cipőt a méretedben biztosítani, akkor egy értékben és márkában hasonló másik cipőt választhatsz tesztelésre.

Egy személy csak egyszer jelentkezhet és csak egy cipőt választhat ki. A többszöri jelentkezéseket eddig még mindig észrevettük és töröltük, ez most is így lesz. A kiválasztott rider mellé egy „tartalékot” is kiválasztunk, aki akkor válhat jogosulttá a cipőre, ha az első kiválasztott valamilyen oknál fogva mégsem felel meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított öt napon belül.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • sklep internetowy szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Wow, wonderful blog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The overall look of your web site is fantastic, let alone the content! You can see similar: sklep internetowy and here sklep internetowy
 • gergő szerint:

  És íme az eredményhirdetés: A több, mint 80 BMX-es jelentkezőből Eszteri Benedek szakmai zsűri P. Nagy Tamást választotta ki, ezzel az indoklással: „Tomit azért választottam, mert ahhoz képest, hogy 4 éve biciklizik, igazán dinamikusan fejlődik. A technikás-lábas trükköknél sokat számít a cipő anyaga és felépítése, így ha valaki, ő biztosan különbséget tud majd tenni a korábbi cipőjeihez képest.” Mi ehhez csak annyit tennénk hozzá a sneakerbox részéről, hogy Tomi egy jó gyerek és örülünk, hogy ő fogja betesztelni a Velvart által felajánlott Lotek cipőt! Gratulálunk!

 • Matyas szerint:

  HellO! Mikor hirdetitek ki a nyertest, és ezt hol lehet megtekinteni?

  • gergő szerint:

   @ Mátyás: Nemrég konzultáltam Benedekkel és kiválasztásra került a nyertes a jelentkezők közül. Este itt a hozzászólásokban és a Facebook oldalunkon is közzétesszük az eredményt.

 • gergő szerint:

  @Nándor, ahogy a cikkben is olvasható, szeptember 23-ig lehetett jelentkezni.

 • Hazuga Nándor szerint:

  Hello, azt szeretném kérdezni hogy meddig lehet jelentkezni?

 • Kovács Patrik szerint:

  Helo, Kovács Patrik vagyok 18éves, körülbelül 3 3és fél éve bmxezem. Leginkább ilyen „föld park” helyen biciklizek amit mi építettünk magunknak és streeten ha esetlegesen nemjó a földpályánk. Parkban szeretek biciklizni de alegközelebbi az Székesfehérváron van tőlünk 70-80km-re ezért oda ritkán járunk. Idén nyáron nemtudtam sokat bicilizni emrt letörött a kormányom és szétmnet a vázam, ezért elkellett mennem dolgozni, demost hogy emgvan minden gőzerővel gyakorlom vissza a trükkjeimet. most leginkább városban a manualbol vázpörgetést szeretném ugy visszatanulni hogy 5/3 legyen legalább. kormánypörit szeretném kgyurni nagyon biztosra hogy bárhol betudjam adni akár szinten akár Dirt-en. 360nullkézre és dupla vázpörire megyek most rá remélem minnél hamarabb.
  Itt egy kis video még tavaszrol: http://www.youtube.com/watch?v=uscTUyaNy1U 🙂

  • gergő szerint:

   @Patrik: Köszi, de jelentkezni nem itt kell, hanem a cikkben találsz egy zöld „Kattints ide a jelentkezéshez!” linket. Kattints rá és töltsd ki a jelentkezési lapot. Sok szerencsét!

 • Bence szerint:

  Jelentkeztem a játékra ,de nem találtam seholse hogy hova kellett volna írni a cipőnek a nevét meg a címét. Én rontottam el valamit vagy ezt majd miután a nyertes megvan az választja ki?

×