Három új Etnies Number Mid színváltozat

Aaron Ross Etnies BMX-es cipője, a Number Mid igen gyakori vendég itt a blogon, nemcsak egyik friss cipőtesztünk alanya volt, de az OSG-n készült Sneaker Street Style képeken is feltűnt. Nemrég láttunk három új színkombót, amitől szerintünk ti is eldobjátok majd az agyatokat, ha Aaronhoz hasonlóan rá vagytok kattanva a színes cuccokra 🙂 A három új változat (egy kis szavazással, hogy neked melyik jön be a legjobban) és egy videó, amiben Mr. Ross megbiciklizteti az új cipőjét, mind a tovább után!

Az új Etnies Number Mid színkombók egyike

Az új Etnies Number Mid színkombók egyike

A három új szín a következő: Első a fekete/vörös (black/red), ahol a talp átlátszó anyagból készült (az átlátszó talpból már a korábbi zöldet és a kéket is szerettük) A második a kék-fekete-fehér (blue/black/white), szexi rózsaszín tépőzárral, és harmadikkénk pedig a fekete-lila (black/purple), amiben a narancssárga kiegészítő elemek mellett szintén ott figyel az átlátszó talp is 😛 Az biztos, hogy egyik sem a “sima fekete” cipő 🙂

Aaron Ross Etnies Number Mid - 2012 őszi színek

Aaron Ross Etnies Number Mid – 2012 őszi színek

Arról egyelőre nincs még információnk, hogy ezen az őszön-télen itthon melyik színeket lehet majd ezekből kapni, de ha mi meg tudjuk, akkor ti is meg fogjátok 🙂 Ami viszont már biztos, hogy Aaron a lila-feketében tolja a “Here is my number”, azaz “Itt van a számom” 🙂 című videójában. Ha megnézted a vidit, akkor szavazz egyet, hogy melyik szín jön be legjobban!

[voter id=’7′ name=’Etnies Number Mid 2012 ősz szavazás’]

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×