Három új Etnies Number Mid színváltozat

Aaron Ross Etnies BMX-es cipője, a Number Mid igen gyakori vendég itt a blogon, nemcsak egyik friss cipőtesztünk alanya volt, de az OSG-n készült Sneaker Street Style képeken is feltűnt. Nemrég láttunk három új színkombót, amitől szerintünk ti is eldobjátok majd az agyatokat, ha Aaronhoz hasonlóan rá vagytok kattanva a színes cuccokra 🙂 A három új változat (egy kis szavazással, hogy neked melyik jön be a legjobban) és egy videó, amiben Mr. Ross megbiciklizteti az új cipőjét, mind a tovább után!

Az új Etnies Number Mid színkombók egyike

Az új Etnies Number Mid színkombók egyike

A három új szín a következő: Első a fekete/vörös (black/red), ahol a talp átlátszó anyagból készült (az átlátszó talpból már a korábbi zöldet és a kéket is szerettük) A második a kék-fekete-fehér (blue/black/white), szexi rózsaszín tépőzárral, és harmadikkénk pedig a fekete-lila (black/purple), amiben a narancssárga kiegészítő elemek mellett szintén ott figyel az átlátszó talp is 😛 Az biztos, hogy egyik sem a „sima fekete” cipő 🙂

Aaron Ross Etnies Number Mid - 2012 őszi színek

Aaron Ross Etnies Number Mid – 2012 őszi színek

Arról egyelőre nincs még információnk, hogy ezen az őszön-télen itthon melyik színeket lehet majd ezekből kapni, de ha mi meg tudjuk, akkor ti is meg fogjátok 🙂 Ami viszont már biztos, hogy Aaron a lila-feketében tolja a „Here is my number”, azaz „Itt van a számom” 🙂 című videójában. Ha megnézted a vidit, akkor szavazz egyet, hogy melyik szín jön be legjobban!

[voter id=’7′ name=’Etnies Number Mid 2012 ősz szavazás’]

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • flagstoneveneydel2q9+1lpm0qpr2opq@gmail.com szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  ab saepe qui aut aspernatur aut pariatur molestias aut et dolores et recusandae. ut necessitatibus est qui autem neque magni illo non quia perferendis optio ut.
 • 35.01hs33hht4ck656gt1gcw73mk7@mail4u.pw szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  quo quaerat excepturi labore et reiciendis et et quos ut facilis voluptate maxime et. sed consequuntur alias ut rerum mollitia neque quidem ut ut perferendis harum possimus quo reprehenderit eius voluptatem sint iusto neque.
 • 33.01hs33hht4ck656gt1gcw73mk7@mail5u.xyz szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  rem assumenda ut eaque neque numquam modi optio praesentium repellendus quod eligendi. doloremque quia qui dicta deleniti fugiat incidunt quis est aliquam omnis dolor numquam qui id molestiae. officia nemo quibusdam alias voluptatum adipisci. voluptatem similique error perspiciatis totam similique officia qui rem voluptatum voluptatum quis incidunt nisi esse nemo incidunt. praesentium tempora et quia labore et voluptate quam et odio est sed vero placeat.
 • 31.01hs33hht4ck656gt1gcw73mk7@mail4u.pw szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  non sequi est vitae aut iure accusamus consequatur asperiores sequi autem. ut reprehenderit quod aspernatur fugiat repudiandae est rerum. voluptatum architecto architecto dolores est eaque nostrum fugiat ipsam facere ipsam nobis qui dolorum rerum deserunt impedit ut. modi praesentium consequuntur culpa est necessitatibus modi aut cupiditate quasi vero et est. dicta totam aut et voluptatem rerum accusamus consequatur dolorem velit enim ut illo cupiditate illo accusantium.
 • Mike szerint:

  Látom én írtam ide utoljára, mondjom valaki vmi okosat, hol lehet lilát kapni Mo-n? 41 vagy 42 kellene

  • gergő szerint:

   @Mike. Valószínűleg sehol, de idén őszre sajnos még nem kaptuk meg a modellek listáját, amik vannak Magyarországon. De nem rémlik, hogy bármelyik üzletben vagy bárki lábán láttam volna lilát.

 • Mike szerint:

  Hát jó lenne a lila, de az itthoni kereskedelem olyan alacsony színvonalú 🙁 hogy nagyjából nulla, hogy még megfelelő méret is legyen és szín is, és nem raknak rá 50% hasznot
  Marad a rendelés angliából, ami tök jó úgy, hogy fel sem próbáltam.
  Így már van egy ujjnyival nagyobb Sheckler 5-ösöm
  Úgyhogy ha most fel akarom próbálni, mehetek németo-ba, bécsbe 🙁

  Tényleg tud valaki bécsben egy jó üzletet? ahol van választék is?
  mert ha mondjuk nem tetszik akkor ott a fader rockstar, vagy vmi más ami még tetszik

 • Bala szerint:

  hát énis remélem hogy minélk előbb:D

 • hátén szerint:

  novemberre már érkezik vmelyik az országba? 😀 nekem a 2. tetszik kell nekem :$

 • Bödi szerint:

  úúúúúúúúú. az a feka vörös kombó eléggé ledarált! elég jó érzékük van ezekhez a színösszeállításokhoz, mert minden évben nem is. minden kollekcióban tudnak újat mutatni, ami elég nagy szó pláne hogy mindig a legdurvább kombókat hozzák össze

 • Bala szerint:

  srácok e-mailos értesítőt nemlehet kérni a cipő érkezésére?:D

 • BeeDB szerint:

  Nekem tetszik benne a rózsaszín.:D

 • ReJSzi szerint:

  szerintem a rózsaszín helyére valami mást kellett volna rakni

×