Sneaker Street Style @ OSG13 – harmadik adag a hatból

Íme a harmadik eresztés a tizenharmadik OSG-n lőtt sneaker street stlye fotókból (az első két epizódot, és korábbi ilyen képeinket itt megnézheted). Ebbe a válogatásba is került gyakrabban visszaköszönő és ritkább modell, mindenféle öltözködési stílusból – ha már egyszer ilyen sokféle arc fordult meg a Műjgégen múlt szombaton 🙂 Tovább!

Sneaker Street Style @ OSG13 - harmadik adag a hatból

Sneaker Street Style @ OSG13 – harmadik adag a hatból

Dani, Jordan Retro III

Dani Jordan Retro III-as cipője egyből feltűnt, mert nem sok kosaras cipőt láttunk kinn az OSG-n, le is kaptuk gyorsan – főleg, hogy még a pólóján is kosaras cipő volt.  Nálunk most épp ezek a legfrissebb hírek kosaras cipőkről.

Dani Jordan Retro III-as cipőben

Dani Jordan Retro III-as cipőben

Robi, New Balance 574

A New Balance cipők nálunk még ritkák mint a fehér holló, tőlünk nyugatabbra a retro futócipők utcai viselésének reneszánszával együtt tért vissza. A magas szárú cipők divatjával együtt egyre markánsabban jönnek vissza a félcipők, múltkor ajánlott a WOMFT Facebook csoportot, ott szinte csak ilyet látni (érdemes megnézni 🙂

Robi New Balance 574-es modelljében

Robi New Balance 574-es modelljében

Bence, Nyúl és Norbi, Supra Skytop I és adidas

A srácok is magas szárúban nyomták, a fekete Skytop I-est fehér talppal szerintem szinte mindenhez fel lehet venni, és ezek a mindenféle magas szárú adidasokkal is gyakran találkozni mostanság. A srácok voltak annyira jófejek, hogy lefotózás előtt igyekeztek letisztogatták a cipőjüket, nagyjából sikerült is. A legfrissebb hírekhez Supra cipőkről, vagy egy cikkhez, dedikáltan Supra cipőfűzésről kattints!

Bence, Nyúl, Norbi Skytop és Adidas cipőben

Bence, Nyúl, Norbi Skytop és Adidas cipőben

Sára, Nike Air Max

A Nike Air Maxek is egyre gyakrabban tűnnek urak és hölgyek lábán egyaránt 🙂 Még szerencse, hogy tényleg iszonyatosan sokféle színváltozat van belőlük 🙂 Sára színei is eléggé összehangban voltak, tetőtől-talpig 🙂 Még több Air Max cipő a boxban itt.

Sára Nike Air Maxben

Sára Nike Air Maxben

Gábor, DC Royal

Nincs is szebb, mint egy szép hófehér magas szárú cipő, nem csoda, hogy Gábor DC Royal cipőjén is megakadt a szemünk 🙂 Ekkor még kristálytiszta víz hömpölygött békésen a zápor után,  egy óra múlva már nem így nézett ki szerintem 😀 Legfrissebb DC cikkeinket itt találod.

Gábor DC Royal cipőben

Gábor DC Royal cipőben

És még mindig nincs vége, folytatása következik 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×