Nyerj két napijegyet a kecskeméti ridefest fesztiválra!

Mi már számoljuk vissza a napokat az augusztus 1-én, szerdán kezdődő ridefestig, számotokra a visszaszámlálást két napijegy kisorsolásával szeretnénk izgalmasabbá tenni 🙂 A BMX dirt és a wakeboard versenyek menete, a meghívott riderek köre már véglegeshez közeli, a zenei programokat is megnézheted napi és helyszíni bontásban is a RideFest weboldalán, jövő szerdára minden összeáll, hogy egy jót bulizzunk-chilleljünk, csússzunk vagy bicózzunk a kecskeméti ridefesten! Ha te is szeretnél két napijegyet nyerni, akkor katt a továbbra!

Ha szeretnéd megnyerni a két napijegyet, melyet bármelyik napra felhasználhatsz, nincs más dolgod, mint adataid megadásával jelentkezni. Ha egyedül akarod elégetni a jegyeket, akkor két különböző napon is felhasználhatod, ha inkább a csajodat/barátodat/haverodat/barátnődet (talán nem hagytam ki semmit 🙂 vinnéd magaddal, akkor pedig ketten mehettek be ugyanaznap a fesztiválra.

A jelentkezési időszak: 2012. július 27 – július 31. 18:00 között volt és véget ért.

A nyertest 2012. július 31-én este sorsoltuk ki és értesítettük.

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet, a többszöri jelentkezéseket töröljük! Három tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy nem érjük el őket a regisztrációnál megadott telefonszámon július 31-én, este.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • camilastore.top szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, marvelous blog format! How long have you been running a blog for? you made running a blog look easy. The total look of your website is excellent, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
  • Budai Benjámin szerint:

    Köszönöm Szépen a két napijegyet !!! 🙂

  • gergő szerint:

    Megvolt a sorsolás, gratulálunk Budai Benjáminnak Szentesről – ő nyerte meg a két napijegyet 🙂 Jó bulit!

×