Nike+ Basketball #Gameonworld

Game on, World. A Nike legújabb global kampányában a cég legújabb tréningprogramját promotálja, melynek lényege, hogy a Nike+vezeték és gubancolódás mentes rendszeren követheti végig a felhasználó a saját mozgását, tréningjét és versenybe szállhat barátai vagy akár az egész világ ellen. Hisz az egész világ egy játszótér. Te hol állsz a ranglétrán? Katt a továbbra.

Nike+ Basketball #Gameonworld

Nike+ Basketball #Gameonworld

Azon túl, hogy a programot gyakorlatilag teljesen újraírták és most már Androidra is elérhető, a lényeg nem változott, minden megtett lépést, kocogást, futást mér a programot használó okostelefon GPS-e vagy a külön vásárolható Nike+ chipje, sőt a futásainkat néhány pillanat alatt kiértékelhetjük, vagy éppen kiposztolhatjuk Facebookra. Az alkalmazást itt töltheted le iPhone-ra  és Androidra.

Node a Nike nem elégedett meg egy hasznos kiegészítőprogrammal a mindennapi tréninghez. Vették az egyik zászlóshajójuknak számító sportágat a kosárlabdát, és a legmodernebb hightech cuccokkal nyomták tele a legújabb basket modelljüket. Jobban kosaraznál ha tudnád mekkora a súlypontemelkedésed ugrásról ugrásra vagy hogy mennyit lépsz egy félpályás layup alatt? Ahhoz, hogy mindezt megtudd egy különleges cipő kell, a Nike Hyperdunk+.

Nike+ Basketball #Gameonworld

Nike+ Basketball – Katt a galériára a további képekért!

Nike+ Basketball #Gameonworld

Lebron akció közben.

Nike+ Basketball #Gameonworld

High-tech cucc.

A cipő iszonyatosan jól néz ki, tele van mindenféle mozgáskövető szenzorral, és akár a kispadról is lecsekkolhatod a telefonod segítségével a teljesítményedet. A mai naptól a Nike Budapest Westend beli üzletében élőben is megtekinthetitek ezt a csodacsukát, nekünk nagyon bejött.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×