Nike Hyperdunk 12

A Nike nem variált sokat a bevált recepten, legújabb technológiákkal kifejlesztett szöveteit vette alapul és kombinálva azokat az ikonikus amerikai színekkel, megalkotta korszakalkotó Lunarlon családjának legújabb darabját, a Nike Hyperdunk 12-t. A továbbra kattintva olvashatjátok a részleteket! 🙂

Nike Hyperdunk 12

Nike Hyperdunk 12 -Team Usa

Nem volt könnyű dolguk, hiszen a londoni olimpiára készülő címvédő és világbajnok amerikai férfi kosárlabda-válogatott nem kis elvárásokat támasztott eléjük hivatalos lábbelijüket illetően. Még Mike Krzyzewski a dream team szakvezetője is azt nyilatkozta: „Ez lesz a legtehetségesebb válogatott csapat abból a háromból, amelyet alkalmam nyílt edzeni.”

Nike Univeils Basketball Hyper Elite Uniform

Nike Univeils Basketball Hyper Elite Uniform

Nem haboztak a tervezők, mindent beleadtak amijük volt. A felsőrészt Flywire technológia legújabb verziójával illették, speciális szövetszálakat használva a nagyobb stabilitás elérése érdekében. Ezek a fogékony szálak lazák  a cipő nyugalmi állapotában, ám mozgás közben dinamikusan követik a felhasználót, segítve biztosítani a lábat. Sőt, a szintetikus felsőrész konstruált habja és szegésmentes háló felülete további súlycsökkentést, légáteresztést és tartósságot eredményeznek, biztosítva a maximális sebességet. Egyidejűleg a hátsó szegmens anyagcsökkentésével, az elülső rész némi magasítást kapott a korábban megszokott Nike Basketball modellekhez képest.

A talprészt a kosárlabda specifikus Lunarlon betét teszi különlegessé. A Nike mérnökeinek legújabb innovációja a korábbi modellek tanulságaiból merített és háromdimenziós technológiát alkalmazva a közép lábfejnél üvegszálas és kompozit anyagokkal segített növelni a felhasználó számára a talp oldali stabilitását.

Nike Hyperdunk 12

Nike Hyperdunk 12 – Lábra termett.

A Flywire és a „holdjáró” Lunarlon technológiák kombinációjának köszönhetően a Hyperdunk 12 sokkal alkalmazkodóbb, lélegző cipővé vált melyet kifejezetten arra terveztek, hogy világszerte, – de legfőképp az Egyesült Államok válogatottjában – találkozzon az elit kosárlabdajátékosok igényeivel.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×