FREEGUN előtte/utána nyereményjáték

A Freegun alsónadrágok egyre több helyen tűnnek fel itthon: nemcsak a wakeboard pályák és a skateparkok és trailsek mellett szúrhatjátok ki a jellegzetes színes FREEGUN feliratos boxereket, de a lógó nadrágok divatjának köszönhetően az utcán is kivillan az összetéveszthetetlenül színes és érdekes FREEGUN design. Nemrég olvashattátok a legfrissebb férfi mintákat bemutató szemlénket, most pedig itt az esély, hogy egyike legyél a két szerencsés srácnak, akik a kiválasztott boxert, vagy a két mázlista csajnak, akik a kinézett francia bugyit nyerhetik meg! További információhoz és a jelentkezéshez  katt a továbbra!

Freegun játék: nyerj egy boxert vagy francia bugyit!

Játék: Előtte van egy régid, amit utálsz, utána meg egy új FREEGUN, amit imádsz 🙂

A játékba való jelentkezés pofonegyszerű: küldd be a képét annak a gatyádnak/francia bugyidnak, amit a legjobban utálsz, és ami HELYETT szeretnél nyerni egy FREEGUN alsót 🙂 Persze azt szeretnénk ha új FREEGUN alsód rögtön a kedvenceddé válna, szóval  menj fel a boxershop.hu oldalra és válaszd ki, hogy melyik a neked legjobban tetsző minta és szín – ezt nyerheted meg, ha te vagy a szerencsések egyike!

Nyári szemlénk a srácoknak, vagy a FREEGUN team wakeboardosainak kedvencei talán segítenek a választásban. Ha megvan a tuti gatya/francia bugyi, akkor így jelentkezhetsz:

1) Lájkold a FREEGUN Facebook oldalát!
Ez feltétele a nyereményjátékban való részvételnek!

2) Küldd be a sneakerbox.hu@gmail.com e-mail címre annak a gatyádnak/bugyidnak a képét, ami helyett szeretnél nyerni egy újat!
A képen nem kell viselned (de nem is tilos).

3) Válogass kedvedre a boxerek/francia bugyik közül a boxershop.hu-ból!
Ha megvan a kedvenced, amit szeretnél megnyerni, jegyezd meg a terméknevét (pl. FUN) és a színét (pl. UV ZÖLD)! Ellenőrizd, hogy a kiválasztott cucc van-e a méretedben! Ha nem találod ezeket az infókat, segítségért kattints ide!

A jelentkezési időszak 2012. június 20. és július 2. között volt és véget ért.

A nyerteseket legkésőbb 2012. július 4-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni.
A jelentkezők közül két fiút és két csajt fogunk véletlenszerűen kisorsolni, akik a boxershop.hu webshopból kapják meg ajándékukat. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban!

A játék további szabályai:

A nyeremény nyertesenként egy darab, a boxershop.hu aktuális kínálatából kiválasztott bármelyik alsónemű. Ha bármely okból (pl. méret- vagy készlethiány) nem tudják a kiválasztott terméket biztosítani, akkor egy értékben hasonló másik terméket választhatsz a kínálatból. A nyertesek mellé összesen öt fiú és öt lány tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek (pl. nem lájkolta a FREEGUN Facebook oldalát vagy nem tette lehetővé nekünk, hogy ezt ellenőrizzük), vagy a nyerteseket nem érjük utol a regisztráció során megadott email címen a kiértesítéstől számított 5 napon belül. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Kellemetlen közelmúltbeli tapasztalataink miatt az alábbi szabályt is bevezetjük: Fenntartjuk a jogot, hogy kizárjuk a játékból azokat, akikről megállapítható (pl. Facebook profiljuk, tevékenységük alapján), hogy témától függetlenül, gyakorlatilag válogatás nélkül, tömegesen (akár ezres nagyságrendben) lájkolnak, osztanak meg oldalakat, nyereményjátékokat, esetenként szervezett keretek között, vagy erre fenntartott nem valódi profilokkal jelentkeznek. Nem szeretnénk, ha elvennék a nyerési lehetőséget a becsületes, valódi olvasóinktól…

Ha bármilyen kérdésed lenne a játékkal, szabályokkal kapcsolatban, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • gergő szerint:

    A sorsolás és a nyertesek kiértesítése a szokott rendben megtörtént, ide viszont a nagy nyaralási lázban kicsit elkéstünk kiírni, tehát a négy nyertesünk:
    Fenyvesi Bence, Képíró Krisztián, Fehérvári Vivien és Kecskeméti Zsani. Gratulálunk 🙂

×