Freegun szemle srácoknak

Ahogy azt a márkát bemutató cikkünkben is ígértük nektek, most szemügyre vesszük, hogy a francia brand itthon is kapható cuccaiból melyek a legszebb modellek, illetve milyen tapasztalataink voltak az éles bevetésükön, mivel mind utcai viseletként, mind sportolás közben volt szerencsénk tesztelni őket.

Színek és minták kavalkádja, az itthon is kapható modellekből válogattunk

Színek és minták kavalkádja, az itthon is kapható modellekből válogattunk

Mint már azt tudjátok a Freegun fő profilját a magas minőségű boxerek adják, melyek új generációs mikroszálas anyaguknak köszönhetően sportoláshoz is ideális viseletet jelentenek. A hétvégén a kecskeméti Ride Cable pályán időzött csapatunk és kényelmes viseletnek bizonyultak a mintás boxerek a boardshort alatt is. A minőségről árulkodott, hogy a gumijuk nem tágult ki a két napos vizes közeg után, ami korábban többször is tapasztaltam más sport boxereknél. A férfi paletta modelljei két típusra oszthatóak a minták szerint, mivel vannak az alap modellek, illetve a prémium csoportba soroltak, melyek mintájukban különböznek. A boxer választásnál sokszor a színek határozzák meg döntésünket, hogy az aktuális pólóval, vagy kiegészítővel stimmeljen, főleg ha meg is akarjuk mutatni mit viselünk és kikacsint a minta korc  felett. Ezen oknál fogva most színek alapján gyűjtöttük össze a legjobban sikerült darabokat, melyek itthon is megvásárolhatóak.

Kezdjük azokkal a modellekkel, melyek grafikáiban inkább a hideg színek dominálnak, mint a kék, a lila, illetve a zöld. Ezek minden fiú ruhatárának alapjait is jelentik általában. A Desi fantázia névre hallgató darabon a klasszikus angyal motívum lett újraértelmezve, a csaknem fedetlen női test szárnyakkal és keresztekkel lesz teljes. A pár hete kapható Muert modell igazi dél-amerikai hangulatot hordoz és a lila mellett sötét pink változatban is kapható. És elérkeztünk a Freegun alsónadrágok egyik nagy előnyéhez, ugyanis a legtöbb grafika több színváltozatban is elérhető. Így nem kell azon sokkolódni, hogy a kedvenc minta nincs csak általunk nem kedvelt színekben. Az első szettünk harmadik modellje a Tuti, melyből kedvencünk a cseresznyés mintával rendelkező darab, de van epres változatban is, akik pezsgő mellé azt viselnék. A Bido pszichedelikus grafikája szintén három színben kapható, melyből szerintünk a kék/zöld ufókat felvonultató darab sikerült a legjobban.

Itthon is kapható friss Freegun modellek

Itthon is kapható friss Freegun modellek: Desi, Muert,Tuti és Bido

A tüzesebb sarokban játszik a Bad modell piros/sárga változata, melyen egy gitárral elkövetett merénylet képsorai elevenednek meg, vagy ki tudja? Fejtsétek meg ti a részleteket! Ha már sztori akkor következzenek az Issue képregény kockái, melyeken ismét egy igen tehetséges szereplő tűnik fel E-mannel az oldalán. A Raw modell a már korábban említett mexikói motívumokkal variál szín kavalkádjában. Szombrérós koponyák és egyéb mókázás. A Bloo modell, csakúgy mint a Raw három féle színben kapható, de elgondolkodtatóbb grafikával készült, thrilleres beütéssel.

A második kör kiszemeltjei

A második kör kiszemeltjei

A boxer fronton a végére hagytam a prémium modelleket, melyek extra grafikával készülnek és igen tagolt a képi és szín világuk. A Fakír elnevezését imádom, színes gombostűk borítják az egész boxert, melyeket inkább viseljünk magunkon boxer formájában, mint hogy a hegyesebbik végére kerüljünk. A Maca fantázianevű modell jelen esetben nem egy nős grafikát takar, hanem Mac hambik sorakoznak rajta. A Toon prémium darab grafikáján ismét egy sztori elevenedik meg  akcióval és sci-fivel megfűszerezve. Végezetül pedig itt a Toy, melyen mindannyian megtaláljuk az anno homokozóban elhagyott játékainkat.

A prémium modellek

A prémium modellek

Reméljük nektek is tetszett a boxer válogatásunk és találtatok benne szemre való darabokat, de azt se felejtsük el, hogy a Freegun más textil cuccokat is készít, így ezekről is mutatunk pár képet:

Itthon is kapható Freegun pólók és pulcsik

Itthon is kapható Freegun pólók és pulcsik

Következő cikkünkben az itthon kapható csaj modelleket nézzük majd meg, de addig is csekkoljátok a Freegunt a Facebookon, ahol minden héten pörög valamilyen nyereményjáték és a friss modellek képei is ide kerülnek ki elsőnek. Az aktuális hazai választékot pedig a Boxershop oldalán találjátok, szóval lehet szemezgetni a szín kavalkádból.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×