Nike NFL Draft Day Chapter2

Kedves Sneaker fanok, ma van a napja, hogy a Nike NFL Draft Pack folytatása napvilágot lát. A második körre egy különleges, igazán fincsi válogatást szántam Nektek!

A 2012-es Draft Pack modelljei a porondon

A 2012-es Draft Pack modelljei a porondon

Kezdjük is a sort a jó öreg Air Max 95’ modellel. Különlegessége a saroknál beficcenő légbetétes technológia, amit 1979 óta csiszol és újítgat a cég, és ami azóta is megkönnyíti az élsportolók dolgát. Korábban már olvashattatok a lépőről az oldalon többször is, mindig más köntösbe bújva mutatta meg magát, melyeket itt csekkolhattok. Megsúgjuk, hogy a klasszikusokat bemutató sorozatunk következő alanya is az Aix Max modell lesz. Akiket pedig népszerűsít az NFL megjelenés, azok nem mások, mint a Dallas Cowboys, a Philadelphia Eagles, a Washington Redskins és a New York Giants.

Air Max négyes az NFL csomagban

Air Max négyes az NFL csomagban

Következőnek érkezik a mai szemle sztárja, aki SB Dunk személyében jelentkezik a portálon. A Low és a High verzió is megcsillogtatja tudását a Packban az Indianapolis Colts, a Houston Texans, a Jacksonville Jaguars és a Tennessee Titans rajongók legnagyobb örömére. Igen kellemes a színek összhatása, komoly gyűjtőknek kötelező mind a négy lábbeli. Ha egy picit szeretnétek belekukkantani az SB gyártási folyamatába, katt a linkre😉

Ha alacsony, ha magas a Dunk mindig nagyot jön

Ha alacsony, ha magas a Dunk mindig nagyot jön

Mai utolsó játékosunk, nem más, mint az Air max 90’Premium. Igen sokoldalú és kényelmes lépő, tele meglepetésekkel. Szinte kitörni készül a varrás alól az oldalán található pipa, a talprészben pedig itt is kirívóan megmutatja magát a légbetét. Az utóbbi nagyban hozzájárul a kényelmes hétköznapi csatangoláshoz. A magában is mutatós darab nívóját már csak a színválasztéka bolondíthatja meg, a különböző mintázatok pedig itt is négy csapatot takarnak: Detroit Lions, Minnesota Vikings, Green Bay Packers, Chicago Bears.

A 90-es AM ismét bizonyít színpompás darabjaival

A 90-es AM ismét bizonyít színpompás darabjaival

Hamarosan jelentkezünk a történet befejező darabjával, már csak 2 cipőt kell izgatottan várni, és befejeződik a Nfl Draft Pack idei története.;) Az első részt addig is itt olvashatod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×