Nike NFL Draft Day Chapter2

Kedves Sneaker fanok, ma van a napja, hogy a Nike NFL Draft Pack folytatása napvilágot lát. A második körre egy különleges, igazán fincsi válogatást szántam Nektek!

A 2012-es Draft Pack modelljei a porondon

A 2012-es Draft Pack modelljei a porondon

Kezdjük is a sort a jó öreg Air Max 95’ modellel. Különlegessége a saroknál beficcenő légbetétes technológia, amit 1979 óta csiszol és újítgat a cég, és ami azóta is megkönnyíti az élsportolók dolgát. Korábban már olvashattatok a lépőről az oldalon többször is, mindig más köntösbe bújva mutatta meg magát, melyeket itt csekkolhattok. Megsúgjuk, hogy a klasszikusokat bemutató sorozatunk következő alanya is az Aix Max modell lesz. Akiket pedig népszerűsít az NFL megjelenés, azok nem mások, mint a Dallas Cowboys, a Philadelphia Eagles, a Washington Redskins és a New York Giants.

Air Max négyes az NFL csomagban

Air Max négyes az NFL csomagban

Következőnek érkezik a mai szemle sztárja, aki SB Dunk személyében jelentkezik a portálon. A Low és a High verzió is megcsillogtatja tudását a Packban az Indianapolis Colts, a Houston Texans, a Jacksonville Jaguars és a Tennessee Titans rajongók legnagyobb örömére. Igen kellemes a színek összhatása, komoly gyűjtőknek kötelező mind a négy lábbeli. Ha egy picit szeretnétek belekukkantani az SB gyártási folyamatába, katt a linkre😉

Ha alacsony, ha magas a Dunk mindig nagyot jön

Ha alacsony, ha magas a Dunk mindig nagyot jön

Mai utolsó játékosunk, nem más, mint az Air max 90’Premium. Igen sokoldalú és kényelmes lépő, tele meglepetésekkel. Szinte kitörni készül a varrás alól az oldalán található pipa, a talprészben pedig itt is kirívóan megmutatja magát a légbetét. Az utóbbi nagyban hozzájárul a kényelmes hétköznapi csatangoláshoz. A magában is mutatós darab nívóját már csak a színválasztéka bolondíthatja meg, a különböző mintázatok pedig itt is négy csapatot takarnak: Detroit Lions, Minnesota Vikings, Green Bay Packers, Chicago Bears.

A 90-es AM ismét bizonyít színpompás darabjaival

A 90-es AM ismét bizonyít színpompás darabjaival

Hamarosan jelentkezünk a történet befejező darabjával, már csak 2 cipőt kell izgatottan várni, és befejeződik a Nfl Draft Pack idei története.;) Az első részt addig is itt olvashatod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep online szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, superb blog layout! How long have you ever been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, let alone the content! You can see similar here dobry sklep
  • Roni szerint:

    Dunk 🙂

×