Nike SB Dunk boncolás

2002-ben kerültek az üzletek polcaira az első Nike SB Dunk cipők. A legendás Nike Dunk modellt vastagabb párnázású nyelvvel és Air Zoom légbetétet látták el, hogy megfeleljen a deszkázás igényeinek. Bár azóta számos fasza színváltozat és collab modell született, eddig nagyobb “ráncfelvarrásra” nem került sor. Jövő év elejétől lesz elérhető a következő generáció, a Nike Dunk Pro SB. További részletek és egy videó, ahol lepukkant proszektúra stílusban felboncolják a cipőt, a tovább után.

Nike Dunk High Pro SB - 2011 januártól

Nike Dunk High Pro SB – 2011 januártól

2011 januárjától érkezik a Nike Dunk High Pro SB, és az ígéret szerint a talp az őj mintázattal még tapadósabb lesz, a Phylon talpbetétnek köszönhetően pedig rugalmasabb, de az ütődéseket jobban elnyelő – továbbá jobban érzed majd benne a deszkát. A varrásokat és a nyomáspontokat csökkentették, sőt még könnyebb is lett a cipő! Kíváncsian várjuk, addig is katt a videóra!

Az szinte biztos, hogy 2011 januárban, a hivatalos premier után csak a tőlünk nyugatabbra lehet majd hozzájutni a Nike Dunk High Pro SB-hez. Igyekszünk kideríteni, hogy várható-e hogy érkezik Magyarországra a cipőből és ha igen, mikor.  Hírforrásunk a freshness volt.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×