Nike SB Dunk boncolás

2002-ben kerültek az üzletek polcaira az első Nike SB Dunk cipők. A legendás Nike Dunk modellt vastagabb párnázású nyelvvel és Air Zoom légbetétet látták el, hogy megfeleljen a deszkázás igényeinek. Bár azóta számos fasza színváltozat és collab modell született, eddig nagyobb „ráncfelvarrásra” nem került sor. Jövő év elejétől lesz elérhető a következő generáció, a Nike Dunk Pro SB. További részletek és egy videó, ahol lepukkant proszektúra stílusban felboncolják a cipőt, a tovább után.

Nike Dunk High Pro SB - 2011 januártól

Nike Dunk High Pro SB – 2011 januártól

2011 januárjától érkezik a Nike Dunk High Pro SB, és az ígéret szerint a talp az őj mintázattal még tapadósabb lesz, a Phylon talpbetétnek köszönhetően pedig rugalmasabb, de az ütődéseket jobban elnyelő – továbbá jobban érzed majd benne a deszkát. A varrásokat és a nyomáspontokat csökkentették, sőt még könnyebb is lett a cipő! Kíváncsian várjuk, addig is katt a videóra!

Az szinte biztos, hogy 2011 januárban, a hivatalos premier után csak a tőlünk nyugatabbra lehet majd hozzájutni a Nike Dunk High Pro SB-hez. Igyekszünk kideríteni, hogy várható-e hogy érkezik Magyarországra a cipőből és ha igen, mikor.  Hírforrásunk a freshness volt.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • vegi szerint:

  Kis update: a BP Shopba folyamatosan érkeznek a Dunk SB modellek, most jártunk benn náluk. Nincs teljes méretsoruk, de igazán szép darabokat lehet elcsípni korrekt árakon.

 • Borisz szerint:

  Hordjam*

 • Borisz szerint:

  Amugy aki Nike Dunk-ot akar vásárolni,azok a Playersroom üzleteiben tudnak. Multkor láttam egy Fehér/Fekete/Piros kombót meg egy Fekete/fehér kombót is az első az Magasszárú(High) az utóbi pedig normál (Low) … Nekem pl.: olajzöld/barna/sárga fűzővel High van 😛 Arénában a Speed üzletében találtam jah meg az Aréna Speed üzletben láttam még egy Mid full fekete Dunk Sb-t is
  Am valakinek lenne pár tippje vagy fotója h hogyan horgyam?előre is köszi 🙂

 • Roland szerint:

  amúgy nem ilyen csukája van a 3oh!3 egyik srácának a klipben? 😀

 • Roland szerint:

  Kúl csuka (:
  remélem itthon is lesz… (elérhető áron persze) 😀

 • Tapion szerint:

  ez marhajó 😀 remélem lehet majd itthonis kapni..8]

×