Skullcandy Uprock Nyereményjáték

Nemrég teszteltük be nektek alaposabban a Skullcandy friss fülesét az Uprockot, melyet megismerhettetek kívülről-belülről az itt olvasható bemutatónkban. Most lehetőségetek nyílik megnyerni  az általunk tesztelt fejhallgatókból két darabot! Bizony, két szerencsés Sneakerbox olvasó új fülessel gazdagodhat így az év elején. Hogy mindehhez mit is kell tennetek azt megtudhatjátok a tovább után.

Már a teszten megtetszett?

Már a teszten megtetszett?

Hogy mit is vehet majd kézbe a két nyertes arról egy friss videót is mutatunk nektek:

A teszt fülesek közül a videóban is szereplő kék/fekete, illetve a sárga modellek kerülnek kisorsolásra  a jelentkezőink közül.

A jelentkezési időszak 2012. február 1. és február 12. között zajlott.
A nyerteseket 2012. február 15-ig sorsoljuk majd ki és értesítjük.

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

A nyeremény egy-egy Skullcandy Uprock fejhallgató, melyek korábban tesztelésre kerültek nálunk. Minimális használatot mutatnak, azonban olyan riderek és dj-k fején fordultak meg, mint Turányi Rómeó, vagy DJ Gyurex:)

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a nyereményjátékba A többszöri jelentkezéseket eddig még mindig észrevettük és töröltük, ez most is így lesz. A nyertesek mellé három tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy 7 napon belül nem érjük el őket a regisztrációnál megadott e-mail címen.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

 

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×