Globe cipőszemle 2011/2012 tél

Az ausztrál alapítású Globe nagy tradíciókkal rendelkező deszkás/szörfös brand, mely olyan szponzoráltakkal rendelkezik, mint Rodney Mullen, vagy Mark Appleyard. A folytatásban bemutatjuk, hogy melyik Globe csukák kaphatóak itthon is, illetve milyen jóságokkal vannak megpakolva.

Cruiserek és amsszív technikai csukák a Globe-tól

Cruiserek és masszív technikai csukák a Globe-tól

 Kezdjük a szemlét a Globe idén igen trendi mid lépőjével, mely a Motley fantázia nevet viseli. A cipő olívazöld és mély szürke színben Magyarországon is megvásárolható, méghozzá 19.700,- forintos áron. Főbb jellemzői a bőr felsőrész, a halszálka mintás talpak, és a finom párnázottság. A Motley utcára, illetve mindennapi viseletre is jó választás. Ha deszkázáshoz választod, akkor a varrás mentes orr rész, illetve a vulkanizált talp kialakítás fog segíteni, hogy teljes kontrollod legyen az irányításban. Emellett a mid kialakításnak köszönhetően a bokád számára is megfelelő tartást ad.

Itthon is kapható Motley modellek, katt a képre a másik színhez

Itthon is kapható Motley modellek, katt a képre a másik színhez

Az olíva zöld modell élőben mélyebb árnyalatú

Az olíva zöld modell élőben mélyebb árnyalatú

 A Cleaver egy csúcs tecnikai modell, mely nubuck/bőr/műanyag hármasából álló felsőrésszel készül, hogy minél tartósabb és ellenállóbb legyen. A lágtalpas NitroCel talpak segítik a puha érkezéseket és tehermentesítik a talpadat. Tripla varrások mindenhol, illetve kiváló szellőzés, melyet a megannyi szellőző rés biztosít a cipő oldalán. A Cleaver 24.990,- forintért vihető.

Az itthon is kapható ördögi Cleaver

Az itthon is kapható ördögi Cleaver

Következő darabunk a Taj Burrow által tervezett TB pro modell, mely szürke színben, illetve fekete és zöld kombinációjában kapható itthon. Taj profi ausztrál szörfös, akitől jogosan kérdezitek, hogy ő mikor használja ezt a cipőt, amikor mezítláb nyomul a hullámokon, de gondoljunk csak arra, hogy a parti bulikra neki is el kell jutnia valamiben. És ha már így alakult a saját pro modelljében teheti meg mindezt:) A TB egy alacsony profilú cruiser, megerősített ollie paddal, illetve vékony kialakítással. Bőr felsőrésszel készül és 19.990,- magyar valutáért kapható idehaza.

Taj Burrow Pro modellje, kattints a képre, hogy a szürke változatot is meglesd

Taj Burrow Pro modellje, kattints a képre, hogy a szürke változatot is meglesd

Globe TB Charcoal Black Cobalt színben

Globe TB Charcoal Black Cobalt színben

A Fusion gyakorlatilag a Cleaver minden lében kanál tesója, mely azzal a céllal készült, hogy a deszkázásnál ne a cipőd állítsa fel a korlátokat, hanem a saját képességeid. Nubuck és bőr felsőrésszel, tripla varrásokkal és rétegekkel. Lássuk mivel pakolták még meg nekünk a Globe tervezőasztalán a csukát: STRAC ütődés elnyelő talpak, melyek rugalmasak és csúszásmentesek, ha a kényelemből nem lenne elég ott van még a KineticEVA talpbetét, a még puhább érkezések érdekében. A megfelelő szellőzésről a Fusion esetében is a MicroP szellőző lukak felelnek, melyekből akad bőven a cipő oldalain. A fent leírt gépezet 23.990,-ért kapható itthon is.

fusion

Globe Fusion Navy Gunmetal színben

 Végezetül következzen a sportos megjelenésű Tilt, mely kedvező 18.990,-es ára mellett nagy tudással rendelkezik. Klasszikus deszkás megjelenés, melynek jellemzői a masszív, jól párnázott felsőrész és a megerősített varrások és rétegek a kiemelten igénybe vett részeken. A lábat érő ütődések csillapításáról a KinetecEVA talpbetét gondoskodik, egész napos komfortot biztosítva. A Tilt giga Globe logóval az oldalán itthon zöld és fekete színben kapható.

Letilt a Tilt

Letilt a Tilt

A bemutatott Globe csukákat megtalálod a veszprémi, illetve a budapesti Villányi úti Stégben.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Toby szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, incredible blog structure! How long have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The total glance of your site is excellent, let alone the content material! You can see similar here dobry sklep
  • Wizz szerint:

    Motley És a TB pro modell jöhet 😀

×