Vans x Hello Kitty

A japán Hello Kitty egy kis aprótartó pénztárcán tűnt fel először a 70-es években, és ma már nehezen találnánk olyant lányt a bolygón, aki ne ismerné (hozzátenném fiút sem, de a mi hozzáállásunk ehhez a jelenséghez némileg különböző 🙂 Andi szállította a hírt, hogy a Hello Kitty most fogta magát és készített egy közös kollekciót a Vans-szel és ennek két darabja itthon, Magyarországon is beszerezhető. A Hello Kitty Authentic és Sk8-Hi D-Lo kapható, mindkettő 14 990 Ft-ba kerül. Az Authentic picit visszafogottabb, fekete-fehér-piros színekkel, piros fűzővel; a Sk8-Hi D-Lo viszont bevállalós rózsaszín mintás felsőrésszel és fekete talppal-fűzővel készül. Kis különbség van a talpakban, az Authentic-nek klasszikus gofri, a Sk8-Hi-nak D-Lo microgofri talpa van (ha nem vágod mi ez a sok betűszó, itt megtudhatod).

Vans x Hello Kitty cipők - ezeket itthon is megveheted

Vans x Hello Kitty cipők – ezeket itthon is megveheted

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Rebus szerint:

    Hol lehet rendelni ilyei hello kitis cipöt?

  • gréta szerint:

    Kedves Szandi!
    Nem tudom melyik cipőre gondoltál, de az internetről még éppen tudsz is rendelni. Például a speedstore.hu oldalon mind az Authentic mind pedig a Sk8-Hi-nak D-Lo megtalálható. Ugyanakkor a coreshop.hu oldalon is van még a magas szárú cipőből, ugyanúgy, mint az offlineahop.hu-n. Remélem tudtam segíteni!

  • szandi szerint:

    szio kérlek irj hol lehetnbe ilyen helo kittys cipöket venni?

  • greta szerint:

    Authentic-em nekem is van, és azt kell, hogy mondjam sok helyen megnéznek. 🙂 Volt olyan is, hogy egy kislány mondta az anyukájának, hogy „Nézd anyu, Hello Kitty-s cipője van a nagylánynak!” 🙂

×