Gaben betesztelte a Vans Desurgent cipőt

Március végén jártunk Gabennal a Mammut Speedben, ahol egy Vans Desurgent került a lábára, hogy abban BMX-ezzen és utána megossza velünk a tapasztalatait. A teszt most véget ért olvassátok el a tovább után!

Gaben betesztelte a Vans Desurgent BMX-es cipőt

Gaben betesztelte a Vans Desurgent BMX-es cipőt

Mutasd be magadat pár mondatban!
Nagy Gábor vagyok, csepeli lakos, 19 éves vagyok, 5 éve BMX-ezem. Szeretem az energiaitalt. Jelenleg élvezem a nyarat. Kicsit. Ennyi.

Mostanában milyen cipőid voltak?
Nike 6.0 Mogan Mid 2 meg egy fekete Mavrk Mid 2.,meg egy pimp Osiris magas szárú cipő. Csak magas szárút szoktam hordani, ezért most kíváncsi voltam, hogy milyen félcipőben rájdolni. Nagyon szeretem, ha a cipőm tiszta, de kimosni sosem szoktam, de kívülről szoktam szivaccsal tisztogatni.

Mennyit használtad a cipőt, milyen gyakran volt rajtad?
Amióta megkaptam, hordom és csak bicózásra. Annyira tetszett, hogy nem volt szívem befogni biciklizésre, de hát ezért van 😀

Mennyire passzol a cipő a te biciklizési stílusodhoz?
Szeretem a bevállalós, kemény trükköket és a technikásakat. Például az előre szaltó, dupla vázpöri, dupla kormánypörgetés, és nullkezek. Ezért nekem nagyon fontos, hogy a cipőm jól tapadjon, hiszen ezeknél a trükköknél nagyon nem lenne jó, ha lecsúszna a lábam.

Canjam - Vans Desurgent

Canjam – Vans Desurgent

Mi volt az első benyomásod róla, amikor kivetted a dobozból?
Mivel ekkor már Velvárt szponzorált voltam, azon az élményen már túl voltam, hogy alkatrészt kapok támogatásként, de cipőt eddig még sohasem kaptam. Nagyon jó érzés volt, amikor a Speedben felpróbáltam ezt a Vanst, még sosem engedhettem meg magamnak, hogy egy vadonatúj cipőben bmxezhessem. Ez engem nagyon felpörgett :$

Nagyon szépen köszönöm a MOFO-nak a felajánlást, és Gergőnek a sneakerboxtól a segítséget (és bocs, hogy múltkor megettem az összes kenyeret).

Gaben - vázpöri * Még egy kis action kép a képre kattintva :)

Gaben – vázpöri * Még egy kis action kép a képre kattintva 🙂

DS vázpöri * TD @ Norma Park (fotó: Polyák Péter)

DS vázpöri * TD @ Norma Park (fotó: Polyák Péter)

Mik a tapasztalataid a cipő talpával?
A talpa fullos, nem csúszik. Nekem nagyon fontos, hogy egy cipő védje a sarkamat, hiszen sokszor trappolok, a Desurgentben eddig egyszer sem éreztem fájdalmat benne. Kopásügyileg megfelel: már kétszer is jöttem vele Istenhegyi utat és kopásnak nyoma sincs.

És a felsőrész?
Kicsit féltem, hogy a bokám kimegy, mert ez volt az első félcipő, amiben bicikliztem, de pozitívan csalódtam. Megfelelően ki van párnázva, nem olyan vékony, hogy egy vázpöri fogása offolja a napomat. Jól fogja a bokámat, a titok nyitja: kösd meg jól a cipőfűződet. Az orránál is jól tompít, csak egyszer-kétszer érezték meg a körmeim a footjam trükköket.

Vans Desurgent cipőteszt

Vans Desurgent cipőteszt

Amúgy hogy szoktad tönkrevágni a cipőidet?
A legtöbbször szétkoptatom a talpán (brakelessség miatt) hiszen mindig a cipővel állok meg. A vázpörik sem kímélik a felsőrészt. Meg az már a vége, ha egy cipő bepuhul, mert akkor már fáj a footjam.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • najlepszy sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, marvelous blog structure! How long have you been running a blog for? you make blogging glance easy. The full look of your site is excellent, let alone the content! You can see similar: ecommerce and here najlepszy sklep
×