Gaben beteszteli a Vans Desurgent bicós cipőt

Folytatjuk BMX-es cipőteszt sorozatunkat: a MOFO jóvoltából Gaben a sneakerbox.hu legfrissebb tesztelő ridere egy Vans Desurgent cipőben fogja tolni az elkövetkező hetekben, hogy elmondhassa nektek milyen benne bicózni. Egy kis infó a cipőről és egy gyors bike check Gabcsival a tovább után!

Vans Desurgent cipőteszt Gabennal

Vans Desurgent cipőteszt Gabennal

A Vans Desurgent modellben Scotty Cranmer keze (lába 🙂 is benne van, ez a Vans egyik BMX-es csúcsmodellje. Idén tavasszal-nyáron két színben kapható itthon. Gabcsi a fekete/kék/lime (Black/Blue/Lime) színt választotta, emellett még a fekete/kék/sárga (Black/Blue/Yellow) szín kapható itthon, 19 990 jó magyar forintért.

A Desurgent cupsole típusú talpába a nagyon könnyű VansLite EVA középtalp került – ezt a könnyítést az tette lehetővé, hogy a talp különböző pontjain eltér az anyagsűrűség. A járófelület a Vans Waffle Grip szerkezetű: A pedál tapadási helyén kétszer sűrűbb mintázatú, puhább gumiból készült, hogy a tüskék jobban megtapadjanak. A talp többi része és oldala, pedig az autóabroncsoknál is alkalmazott SBR gumiból készült a nagyobb kopásállóság érdekében.

Vans Desurgent: 2011 tavaszán ezeket a színeket megkapod az itthoni üzletekben és webshopokban

Vans Desurgent: 2011 tavaszán ezekben a színekben kapható Magyarországon

A mostani trendeknek megfelelően a boka körüli rész és a nyelv módjával bélelt. A felsőrész bőr, hasított bőr és hálós szövet kombinációjából áll, a cipő oldalpanelei perforáltak, így segítve a jó szellőzést – ez nem jön majd rosszul a nyári melegben.  A tartósság érdekében a Desurgent mindenütt kétszeresen, sőt az orr-részen eháromszorosan varrott, az olliezó (vagy inkább footjamező 🙂 részre három réteg anyag került. Majd megkérjük Gabent, tötyö…, izé liptrükközzön sokat, hogy lássuk mi bír a súz 😀

A Vans Desurgent bevetésre kész

A Vans Desurgent bevetésre kész

.

A cipőtesztet terveink szerint április vége felé olvashatjátok itt a sneakerbox.hu-n, és ahogy az korábbi cipőtesztjeinkben (például Ádámmal vagy Norbikával) egy interjú is társul majd hozzá. Addig is egy kis videós kedvcsináló és egy bicócsekk.

Nagy Gábor bike check

Váz: Mankind Justice
Villa: Fly Tiera
Kormány: S&M Mike Hoder
Markolat: nagyon kopott 🙂
Stucni: Fly Potencia
Hajtókar: Odyssey Wombolt
Lánctányér: BTS
Pedál: Odyssey Twisted
Lánc: KMC 410
Ülés: United Pivotal
Üléscső: United
Első kerék: Profile Mini SS agy, GSport Ripcage felni, Proper küllő, Fit FAF külső
Hátsó kerék: Profile Mini SS 9T agy, GSport Ripcage felni, Proper küllő, Fit FAF külső

Cipőfűző van a lánctányér és a csapágy között, hogy ha laza a lánc, akkor se forogjon el a hajtókar. Katt a képre a részletekhez!

Gaben bike check * Katt még több képhez! *

Gaben bike check * Katt még több képhez! *

Gaben bike check

Gaben bike check

Gaben bike check

Gaben bike check

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×