Deszkázol? Nyerj és tesztelj Element cipőt!

Áprilisban láthattátok a tavaszi Element cipőszemlét itt a boxon, most pedig egy újabb cipőtesztelős nyereményjátékunkban egy szerencsés gördeszkás jelentkezőnk lábára kerülhet az általa választott Element cipő! Szokás szerint az új cipőért cserébe csak annyit kérünk a nyertestől, hogy gördeszkázzon benne és utána elmondja tapasztalatait. További infók és jelentkezés a tovább után!

Element nyereményjáték: Válassz, nyerj, tesztelj, mondd el!

Element nyereményjáték: Válassz, nyerj, tesztelj, mondd el!

A tavaszi cipőszemlében már alaposan körüljártuk mind a három megnyerhető modellt. Hogy jó döntést tudj hozni, melyiket is szeretnéd a leginkább a lábadon tudni, itt megnézheted őket még egyszer!

Ha a változatos színeket és az oldszkúl kinézet és a tech tudás megfelelő kombinációját keresed, akkor filózz el, hogy a Griggs tesók valamelyikét választod. Ha kedves a bokacsontod, akkor a közepes szárú Griggs 2, ha inkább a könnyebb, nyitott cipő a bejövősebb neked, akkor a Griggs Low Top, azaz a GLT 2 lehet a jó választás neked. Ami biztos, a két változatból összesen 10 színből választhatsz, ami nem kevés 🙂 A tartósságra kihegyezett Quartz Lo cipők varrás nélküli orral, a cipő oldalán még egy réteg bőrrel, rejtett fűzési lehetőséggel hosszabbíthatják meg az időt, amíg új cipőt kell vásárolnod, őt is válaszhatod a nyereményjátékban.

Element nyereményjáték: ezekből választhatsz

Element nyereményjáték: ezekből választhatsz

Jelentkezz Te is Element cipőtesztelőnek!

1) Válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megnyerni a fenti három Element cipőből és jelentkezz!

2) A jelentkezők között kisorsolunk egyvalakit, aki a kiválasztott cipőt nyeri és cserébe csak annyi dolga lesz, hogy hordás és deszkázás közben készítenek nekünk pár jó képet (vagy akár videót 🙂 és elmondja a tapasztalatait a cipőkről a sneakerbox.hu deszkás olvasóinak.

Csak gördeszkások jelentkezését várjuk. A jelentkezésnél írd le röviden, hogy mióta deszkázol, mit szeretsz csapatni. Jöhet képlink és videólink is. Nem kell az ország legjobb deszkásának lenned, de jelentkezés előtt tedd fel magadnak a kérdést, hogy adod-e már olyan szinten, hogy a többiek is adhassanak a véleményedre 🙂 Az a célunk, hogy a nyertes rider egy normális deszkás tudással tesztelje a cipőket és nem az, hogy megtudjuk, hogy milyen benne olliezni tanulni vagy deszkás videókat nézegetni a neten, a cipővel a lábadon 🙂

Azok között, akik megfelelnek a fenti feltételeknek, véletlenszerűen fogjuk kisorsolni a cipőket, tehát nem fogunk zsűrizni vagy értékelni, ott már csak a szerencse dönt…

A jelentkezési időszak  2011. május 17. és 27. között volt és véget ért.
A nyerteseket 2011. május 29-ig sorsoljuk ki és értesítjük.

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

A nyeremény egy pár Element cipő, a kiválasztott színben és méretben. Ha bármely okból nem tudják a kiválasztott cipőt a méretedben biztosítani, akkor egy értékben hasonló másik cipőt választhatsz tesztelésre.

Egy személy csak egyszer jelentkezhet és csak egy cipőt választhat ki. A többszöri jelentkezéseket eddig még mindig észrevettük és töröltük, ez most is így lesz. A nyertes mellé két tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy nem érjük el őket a regisztrációnál megadott e-mail címen.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×