Nyerd meg kedvenc DuFFS cipőd

A héten bemutattuk nektek a legfrissebb DuFFS shúzokat és most a hazai forgalmazó, Procross jóvoltából lehetősége nyílik egy Fortuna által kegyelt lánynak és fiúnak egy-egy párt nyerni belőlük felkészülve a fesztivál szezonra. A folytatásban kaptok még egy kis plusz márkatörténetet a cégről, csak, hogy tisztában legyetek vele, mire is pályáztok:)

Jelentkezz és nyerd meg Te az egyik DuFFS csukát!

Jelentkezz és nyerd meg Te az egyik DuFFS csukát!

A DuFFS sztori

A DuFFS születése a gördeszkázás második virágzásának idejére esik, a legendás 1993-as évre. Clintont megválasztják elnöknek, Dr Dre Nuthin’ But A „G” Thang-je uralja a listákat és Rodney Mullen örök ellenfele a freestyle versenyeken, majd későbbi üzlettársa, Steve Rocco megalapítja a céget. A 90-es évek sok változást hoz a deszkásoknak, akik egyre nagyobb és újabb tereket igényelnek és megkezdődik a beton parkok után az utcák totális meghódítása is. Steve, aki a street deszkázás úttörőjeként a World Industries után, nem csak a tökéletes hardware, hanem a srácok számára ugyanannyira lényeges cipő megalkotására adja a fejét teljes erőbedobással a rohamosan fejlődő igényekhez igazítja a modelleket.

a deszkások után a BMX-esek is bekerültek a DuFFS profiljába

a deszkások után a BMX-esek is bekerültek a DuFFS profiljába

A kor deszkás nagyvállalatai komoly előírásokat erőltettek rá a pro team tagokra, és a szponzoráltak minden cselekedetét irányítani akarták. Hol és hogyan viselkedhetnek és hasonló útmutatások várták a sorba beállókat.. Steve és DuFFS ezzel szemben sosem hagyta elveszni a deszkázás legerősebb alappillérét, mely nem más mint az indivídum és az alkotás szabadsága. A csapat ugyanolyan kiemelten fontos része a márkának, mint maga a termék, mivel a mi igényeinknek kell megfelelnie a cipőknek és ezekkel az igényekkel ki lehetne jobban tisztában, mint aki nap, mint nap használja azokat, méghozzá extrém körülmények között. Mind a skate, mind a bmx team büszkén viseli cipőinket és bizonyít egyaránt a versenyeken és a videókban.

A csaknem két évtizedes múlt nem hazudik és a DuFFS még mindig a core vonalat képviseli a technikai cipők terén. Emellett az utcai divatvonal, csak úgy, mint a többi gyártónál itt is nagy figyelmet kap. Cipőik nem csak a negyedíveken, hanem az egész napos mászkálás során is kényelmet biztosítanak a lábnak. Emellett a színek és formák folyamatos megújulásával a funkció mellett a megjelenés is szemet gyönyörködtető.

Jelentkezés a DuFFS nyereményjátékba

Játékunkra jelentkezni 2011. május 3. és 15. között tudtatok, mely véget ért!

A nyertesek sorsolásának időpontja 2011 május 18-án lesz. Egy  fiú és egy lány nyertest sorsolunk ki, akiket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítünk szerencséjükről.

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

A nyeremények: egy-egy pár, fiú-lány DuFFS cipő, a kiválasztott méretben a Procross Margit körúti üzletének kínálatából.

Egy személy csak egyszer jelentkezhet, a többszörös jelentkezéseket sorolás előtt kiszűrjük és töröljük! A nyertesek mellé három tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek vagy nem sikerül elérni őket. A regisztrációnál megadott adataidat a sneakerbox.hu tulajdonosa kezeli és átadja a Procross Kft., a DuFFS termékek magyarországi forgalmazójának is, aki azokat marketing célokra felhasználhatja. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha a játékkal kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

Sok szerencsét a játékhoz!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
 • Kaki szerint:

  szijasztooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

 • Dávid szerint:

  Én a másik nyertes vagyok. A postával semmi gond nem volt, elég hamar ide is ért. A cipőről annyit hogy kényelmes és rugalmas.. Ajánlom mindenkinek aki DuFFS cipőt szeretne vásárolni! Köszönöm szépen mégegyszer!

 • vegi szerint:

  Szia Klára, köszönjük a visszajelzést és örülünk, hogy tetszik a nyereményed!:)

 • Klára szerint:

  Én vagyok az egyik nyertes. Köszönöm szépen még egyszer 🙂 A srácok nagyon jó fejek voltak az üzletben és segítettek választani is + kaptam egy csomó hasznos infót – biztosan vissza megyek még később is. A DuFFS nagyon kényelmes, szép a kidolgozása, csak jókat mondhatok róla és ajánlom mindenkinek 😉

 • gerGő szerint:

  A sorsolás megtörtént, és mostanra mind két kihúzott nyertes vissza is jelzett, szóval „hivatalosan” is kihirdethetjük, hogy Szabó Klára és Bóka Dávid nyertek egy-egy pár DuFFS cipőt 🙂 Gratulálunk nekik és azoknak, akik nem nyertek (és hát ők voltak többen) talán egy kis vigasz, hogy az elkövetkező hetekben lesz még pár nyereményjáték 🙂

  Most pl. Element cipőt nyerhetnek deszkások 🙂

 • Berni szerint:

  csak e-mailt írtok az érintetteknek nem hozzátok nyilvánosságra neveket? mert ha nem akkor most se sikerült nyernem 🙁

  • gerGő szerint:

   Berni, a nyertesek kaptak e-mailt, de addig nem szoktuk kiírni a nevüket, amíg nem válaszoltak, mert ha valaki nem válaszol egy ideig, akkor a tartaléknyertesek közül értesítjük az elsőt, és ő válik jogosulttá a nyereményre.

 • jevi30 szerint:

  tetszenek…

 • Alex szerint:

  hát ezeknaon jók jól jönne egy:D

 • Gergő szerint:

  Az öreg Matt Hoffman se volt egy kutyaütő !

 • vegi szerint:

  Sziasztok, ezen nyereményjátékunk során nem cipő tesztelőket keresünk, amikor riderek jelentkezését várjuk, azt mindig külön kiemeljük! Szóval hajrá mindenki!

 • Benyó szerint:

  Jóó 😀 Erre jelentkeztünk is, nagyon tetszenek ezek a DuFFS cipők, remélem összejön egy 😀

 • Bédön szerint:

  Ez „cserébe tesztelj”, vagy csak sima nyereményjéték? 🙂

×