Vans klasszikusok – 2011 tavaszi felhozatal

Már több jószándékú emlékeztetőt kaptam lelkes sneakerbox.hu olvasóktól, hogy mikor készül el a beígért cikk az idén tavasszal-nyáron itthon is megkapható Vans klasszikus cipőkről. Gondoltam nem várom meg, míg valaki egy véres lófejet tesz az ágyamba erélyesebb figyelmeztetésként, szóval a cikk a klasszik Vans Era, Authentic, Old Skool cipőkről itt olvasható a tovább után 🙂

Vans klasszikusok: 2011 tavaszi-nyári választék

Vans klasszikusok: 2011 tavaszi-nyári választék

Tegye fel, aki idősebb itt a Vans Era-nál! Senki…? Nem csoda, hiszen az Era 1975-ben, a legendás gördeszkás, Tony Alva közreműködésével készült először – akkoriban még  a roppant fantáziadús Vans #95 néven 🙂 Az Era ezzel együtt nagyon jó bőrben van és idén tavasszal négy színben kaphatod meg itthon. Ha a keményvonalas klasszikus irányvonalat követed, akkor itt van vászon felsőrésszel a kék (Navy) és a fekete (Black) szín, szigorúan a fekete csíkkal ellátott fehér vulkanizált gumi goffritalppal, 11 990 Ft-ért. Ha belefér egy kis játék a színekkel akkor itt a Pop minikollekció két tagja:  a mélyfekete vászon felsőrészt piros (Black/Red) és vibráló világoskék (Black/Brilliant Blue) fűzőkkel és fűzőlyukakkal, illetve ugyanolyan színű talpcsíkokkal díszítették. Ezeket 13 990 Ft-ért szerezheted be.

Ezeket az Era cipőket szerezheted be itthon most tavasszal és nyáron

Ezeket az Era cipőket szerezheted be itthon most tavasszal és nyáron

Az Authentic nem sokban különbözik az Era modellektől: letisztult design, vászon felsőrész, vulc gumitalp. De ha még az Era minimális párnázását sem tudod elviselni a bokád körül és még kisebb nyelvet, még kevesebb oldalvarrást, szeretnél, akkor az Authentic a te cipőd 🙂 Az olyan hagyományos színek mellett, mint a fekete (Black) vagy a kék (Navy), vidám nyári narancsszínű (Primary Golden Poppy) Authenticet is beszerezhetsz, bár ezért az első kettő 10 990 Ft-os áránál többet, 13 990 Ft-ot kell kicsengetned.

Magyarországon is megkapható Vans Autnentic színek (2011 tavasz és nyár)

Magyarországon is megkapható Vans Autnentic színek (2011 tavasz és nyár)

A Vans Old Skool modellből szintén három szín érkezett erre a tavaszi-nyári szezonra. Nagyobb párnázottságukkal és a vászon felsőrészt a kopásnak jobban kitett helyeken hasított bőrre cseréléssel ezek már jobban közelítenek ahhoz, amit ma egy deszkás cipőtől megkívánnak a riderek. A színeket illetően  alap fekete/fehér (Black/White) és a fekete/kék (Navy) mellett a teljesen vega és teljesen fekete, csak vászonfelsőrésszel készült Black/Black Canvas is 11 990 Ft-ért kapható a hazai Vans cipőket árusító üzletekben és webshopokban.

Az idei tavaszi-nyári választék a Vans Old Skool cipőkből

Az idei tavaszi-nyári választék a Vans Old Skool cipőkből

A fentiek mellett még egy-egy szín kapható két másik jól ismert Vans Classic cipőből, az egyik a Sk8-Hi, aminek a történetéről korábban olvashattatok már itt a sneakerbox.hu-n. Most tavasszal-nyáron a létező legeredetibb színkombóban, a fekete-fehérben (Black) lehet majd hozzájutni, 12 490 Ft-ért. A másik és egyben cikkünk utolsó bemutatott modellje pedig a félmagas szárú (mid) Half Cab, aminek kék (Navy) színváltozatát 12 990 Ft-ért zsákolhatod be.

Vans Sk8 Hi és Half Cab - 2011 tavasz-nyár

Vans Sk8 Hi és Half Cab – 2011 tavasz-nyár

Ezeket a Vans klasszikus modelleket megtalálod a Speed Westend, Arena és Mammut üzletekben, Budapesten még a The Lab üzletben, a speedstore webshopban és a többi, hazai Vans cipőt árusító üzletben.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×