AllStarGum deszkás cipő javító cucc

Alapigazságok, hogy a labda gömbölyű, a víz nedves, a vajas kenyér mindig a megkent oldalára esik… és hogy a smirgli előbb-utóbb szétba***a legkedvesebb deszkás cipődet is. Mivel azok vannak kisebbségben, akik sűrűn tudnak új súzba pénzt fektetni, ezért házilagos módszerekkel mindenki igyekszik tovább életben tartani a cipőjét. Most itt egy új esély, az AllStarGum, a deszkás cipő javító paszta, mely a Sima skateboartnak köszönhetően érkezett meg Magyarországra. Áronnal meg is állapodtunk gyorsan, hogy 3 gördeszkás nyerhet egy-egy tubussal az anyagból, hogy betesztelhesse és elmondhassa, hogy hány trükkel hosszabbította meg cipője földi pályafutását. További infók, egy pro magyar reklámfilm az AllStarGumról és jelentkezés a nyereményjátékba a tovább után!

* AllStarGum * Nyerj egy tubussal Te is!

* AllStarGum * Nyerj egy tubussal Te is!

Az AllStarGum egyfajta ragasztó (az ígéret szerint nem mérgező és nem is veszélyes a környezetre) ami ellenáll a griptape-nek, így hosszabb ideig marad egyben a cipő. A használata elég egyszerű: Meg kell tisztítani a kopott, lyukas felületet, amennyire csak lehet (por, sár ne maradjon rajta), vékonyan rá kell nyomni a ragacsot, majd vizes ujjal elosztani a felületen az anyagot. 12 óráig kell száradni hagyni, de csak a cipőn, a kezedről azonnal mosd le, mielőtt megköt 🙂 Zárásként még tedd vissza a kupakot, különben beszárad. Ennyi.

All Star Gum - már Magyarországon is

All Star Gum – már Magyarországon is

A cucc alkalmas a görkori vásznas részeinek javítására is, de a lyukas cipőtalpat is betömheted vele. De ezer szónál is többet mond egy videó, íme 😉

Mellesleg láttunk már próbálkozásokat zokniban deszkázásra 😀

Az AllStarGum cuccot megvásárohatod a Sima skateboart webshopjában egyelőre csak az alap fekete színben, de ha felpörög a dolog, akkor valószínűleg a többi szín itthoni megjelenésére is számíthatunk 🙂

AllStarGum nyereményjáték

Jelentkezz beteszteni a Sima skateboart által felajánlott AllStarGum-ot! Ha nyertél, akkor postázzuk beked a ragacsot, csinálj a cipőről egy-egy kezelés előtt/után képet, deszkázz felújított cipődben és mondd el tapasztalataidat a cipőről a sneakerbox.hu deszkás olvasóinak.

Ide most ismét csak gördeszkások jelentkezését várjuk, a jelentkezésnél írd le, hogy mióta és szerinted milyen szinten deszkázol, és hogy milyen márkájú, állapotú cipőt kezelnél a ragaccsal.

Egy személy csak egyszer jelentkezhet, a többszöri jelentkezéseket rövid úton töröljük! A 3 tubus AllStarGum ragacsot véletlenszerűen fogjuk kisorsolni az érvényesen jelentkezők között.

Jelentkezési időszak: 2010. december 9. és 17. között.
A nyerteseket 2010. december 20.-ig sorsoljuk ki és értesítjük.

A jelentkezési időszaknak vége!

Egyéb tudnivalók:
A nyertesek mellé három tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy nem értük utól őket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • ecommerce szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Wow, wonderful weblog structure! How long have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The whole look of your web site is magnificent, as neatly as the content! You can see similar here najlepszy sklep
 • Adrián szerint:

  új felfüggesztésre

 • adam szerint:

  am hol lehet beszerezni nem találom sehol …. 🙁

 • adam szerint:

  grat 🙂

 • British szerint:

  Igyekszem, valahogy én is kipróbálni a cuccot, de ilyen rossz időben nemigen tudom hogy mit fogok csinlni:D

 • Alexander szerint:

  Ja és persze gratulálok a többi nyertesnek is 😀

 • Alexander szerint:

  Kösz a lehetőséget srácok! 😀 Igazat megvalva soha nemnyertem semmit sehol 😀 De hogy majd pont itt fogok azt nem gondoltam volna 😀 És persze a tesztelés nemfog elmaradni a gyatra idő hatására 😀

  • gerGő szerint:

   Alexander, hát valahol el kell kezdeni, nem? 🙂 Gratula neked és a többi nyertesnek is, intézzük a Simásokkal a kiküldést és várjuk az összeragacsozott cipőről készült képeket és a tapasztalatokat 😛

 • gerGő szerint:

  Megvolt a sorsolás, az alábbi három szerencsés deszkás hosszabbíthatja meg cipője földi pályafutását az AllStarGum ragaccsal:

  Sárközi Alexander, Újlengyel
  Szarvas Zoltán, Balmazújváros
  Lizom Dávid, Dunaújváros

  Gratulálunk! A Sima Skateboart krú hamarosan küldi a nyerményket, a srácoktól meg nagyon várjuk a tapasztalataikat a ragacsról!

×