Daewon Song: New (DVS) Shoes or no shoes

Mezítlábas gördeszkázást már láthattunk (alapból véres történet…), de switch back nosebluntot zokniban talán még nem 🙂 A DVS team deszkása, a koreai-amerikai Daewon Song a technikás és stílusos utcai deszkázás megszállottja, bizonyára nem szerette volna első nap rommá deszkázni új signature cipőmodelljét. Az biztos, hogy ha a cipőjét meg is kímélte, mehetett a zokniszponzorához egy új párért. A cipőről a részletek továbbkattintás után.

Daewon deszkaszponzora az almost és a DVS közös signature modelljeként készült Daewon CT csúszásmentes vulkanizált talppal, egyedi Daewon 11-es feliratozással, az olliezó területen fűzővédővel, új orrvédő mintázattal és DVS „bruise control” béleléssel, melyet arra fejlesztettek ki, hogy elnyelje a deszkázás okozta ütődéseket.

DVS Daewon CT x almost

DVS Daewon CT x almost

DVS Daewon CT x almost: deszka, pulcsi, fullcap

DVS Daewon CT x almost: deszka, pulcsi, fullcap

A designban leakadtak a fánknál, a talbetét, a cipősdoboz, az almost deszka grafikája – mind jó kis cukormázas amerikai fánkot ábrázol. Ahol pedig nem fánkok, ott színes csíkok – a fullcap ellenzőjének az alján, vagy a kapucni bélésében.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • if i have an iva can i keep my car on finance szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Cheers
×