Ádám beteszteli az Etnies Number Mid bicós cipőt

Az Etnies Number, Aaron Ross Etnies BMX-es cipője 2010 őszén Mid, azaz félmagas szárú változatban tér vissza. Ebben az írásunkban alaposan körbejárjuk a cipőt, de ennek még folytatása is lesz, mert sikerült leszervezni, hogy Ajkay Ádám (akivel hamarosan interjút olvashattok itt a sneakerbox.hu-n) betesztelhesse a Number Mid-et, és egy cipőteszt cikkben megoszthassa veletek a tapasztalatait. Tovább!

Ádám beteszteli az Etnies Number Mid-et

Ádám beteszteli az Etnies Number Mid-et

Tavaly már írtunk az Etnies Number félcipőről, melyet Aaros Ross tervezett és tesztelt. A félcipő közben „felnőtt” – idén őszre hozták ki a középmagas szárú Number Mid változatot, amit itthon is be tudsz szerezni. A fekete/szürke/kék  (Black/Grey/Blue) és a fekete/vörös/szürke (Black/Red/Grey) színeket a legtöbb magyarországi Etnies cipőket árusító üzletben vagy webshopban megkaphatod, áruk 20.490 Ft.

Etnies Number Mid - ezeket itthon is megkapod

Etnies Number Mid – ezeket itthon is megkapod

A cipő felsőrészén a tartósságért szintetikus bőr vagy nubuk és textil anyagkombináció, az orr-rész háromszorosan átvarrása felel, a védelemért pedig a magasított és szépen tömött „mid” szár, illetve az (egyébként levehető) tépőzár. A cipő talpát nem lehet egy mondatban elintézni: az STI Foam Lite Level 2 talpbetét a legfullosabb, amit az Etnies cipőkbe tesznek: ebben a puha, habosított  talpbetétet a lábujjaktól hátrafelé egy magasított peremmel vették körül, ami stabilabban tartja a lábad. A többrétegű cipőtalp közepét alkotó EVA réteg ott, ahol a pedálon állsz, sűrűbb, a sarkoknál és az orr-részen pedig könnyített, a sarok alá a Sole Technology System G2 ütéscsillapító párna került. A talp járófelületbe Aaron szerint csak úgy ragadnak a pedáltüskék. A talp oldalát végig NBS400-as, nagy kopásállóságú gumiréteg borítja.

 

Újcipőillat :D Ádám beteszteli az Etnies Number Mid-et

Újcipőillat 😀 Ádám mostantól teszteli az Etnies Number Mid-et

Ádámmal most van készülőben az interjú itt a sneakerbox.hu-n és ehhez kapcsolódóan a MOFO szíves felajánlásából a gondjaira bíztuk ezt a fekete-szürke-kék Etnies Number Mid-et, hogy biciklizzen benne és utána egy cipőteszt cikkben megossza veletek, hogy Mr. Aaron Ross és az Etnies milyen cipőt rakott össze a bmx rájdereknek.

 

Aaron Ross Number-Mid

Etnies x Sunday x Odyssey

Aaron Ross-nak jó érzéke van ahhoz, hogy csicsás alapanyagokból faszán kinéző végeredményt hozzon össze 🙂 Az Etnies, a Sunday! és az Odyssey közreműködésével készült el a Number Mid-ből egy olyan színkombó, ami harmonizál egy a két gyártó alkatrészeiből összerakott bicóval. Néhány darab érkezett kis hazánkba ebből a speckó változatból is, amit 21.990 Ft-ért zsákolhattok be. Azt hiszem képtelen lennék felsorolni azt a részletgazdagságot, amit ez a cipő felmutat, inkább nézzétek meg az Aaron Ross News-t 😀

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×