Őszi Fallen deszkás cipő szemle

Folytatódik őszi deszkás cipő szemlénk, most a 2010 őszi Fallen cipőkből mazsolázgatunk, mégpedig azokból, amiket itt Magyarországon is meg tudtok venni. Tovább 🙂

Fallen 2010 őszi magyarországi deszkás cipők

Fallen 2010 őszi magyarországi deszkás cipők

A Fallen Chief egyike Jamie Thomas signature modelljeinek. Értelemszerűen a „sima” Chief a félcipő, a Chief Mid pedig a félmagas szárú változat. A félcipőből a barna/étcsoki (brown/dark chocolate) változat lesz itthon kapható 2010 őszén, ennek felsőrésze valódi hasított bőr és vászon kombinációja. A boka körül és a nyelvben klasszikus szivacsbélés van, illetve a minden Fallen cipő középső paneljében megtalálható aszimmetrikus stabilizátor. A talp vulkanizált gumi, mely kívülről nagy kopásállóságú. A puhább érkezések végett talpban végig egy EVA réteg húzódik végig, a sarok alatt egy zselépárnácskával kiegészítve.

Fallen Chief félcipő és Mid - középmagas szárú - változatban

Fallen Chief félcipő és Mid – középmagas szárú – változatban

A Chief Midről ugyanezeket a jókat lehet elmondani, a bokát védő magasabb szárral megtoldva. Ebből a változatból idén ősszel a fekete/szürke/vörös (black/grey/red) szín lesz kapható, aminek a különlegessége, hogy farmeranyagot is használtak a felsőrészen a hasított bőr mellett. Szerintem jól néz ki 🙂

Jamie Thomas (fotó: Shiegeo)

Jamie Thomas (fotó: Shiegeo)

 

Most pedig jöjjön az idei őszi Fallen sereg gyalogosa, a Trooper SL. Chris Cole signature modellje egy ’slim’ vagyis kevésbé kitömött modell, a boka körüli bélést és a nyelvtömést is fogyókúrára fogták, ezért ez egy kifejezetten könnyű cipő. A fekete és kétféle szürke (black/dk. grey/lt. grey) felsőrésze nubukbőr, a narancs/éjfél (orange/midnight) és a lila (purple) színek felsőrészének anyaga pedig eredeti hasított bőr. Ezen három színből bizonyára a konzervatívabb és a lazább ízlésű deszkás urak is tudnak majd választani maguknak. A Trooper SL varrott-rétegezett talppal készül, melybe ugyanúgy került az ütődéscsillapító EVA középtalpból és a sarok alatti párnából is.

Fallen Trooper SL - a 2010 őszi itthon is kapható színek

Fallen Trooper SL – a 2010 őszi itthon is kapható színek

 

Chris Cole egy másik signature modellje a Fallen Ripper. Erről nemrég részletesen írtunk, mert Fallen cipőtesztelős játékunkban szép fehér és vörösesbordó színkombója, a Philippes is megnyerhető volt. A sorsoláson a cipő Gáborhoz került Pécsre, aki azóta is szorgalmasan deszkázik benne és hamarosan részletesen beszámol tapasztalatairól egy cikkben. Mindenki más, aki nem nyerte meg, a Philippes mellett még szürke-fekete-vörös (grey/black/red) színben vásárolhatja meg.

Fallen Ripper a két 2010 őszén itthon is kapható színben

Fallen Ripper a két 2010 őszén itthon is kapható színben

 

A negyedik játékos, a Fallen Pawn, Billy Marks signature modellje. Itthon ebben a szezonban az étcsoki/narancs (dk. chocolate/orange) szín lesz kapható. A hasított bőr felsőrész és a középső panelen az asszimetrikus stabilizátor más Fallen cipőkből is ismerős. Ez a cipő is vékonyított kivitelű, sőt még alaposan ki is lyuggatták a jobb szellőzés érdekében. A talp hasonlít a Trooper SL-éhez, de a jobb deszka-érzés érdekében valamit visszavettek a kipárnázásból.

Fallen Pawn narancs/étcsoki színben - ezt itthon is megveheted

Fallen Pawn narancs/étcsoki színben – ezt itthon is megveheted

 

Végül de nem utolsó sorban itt a Fallen Patriot II, egy „Team Collective” modell. Ezt a cipőt is alaposan körbejártuk már korábban, ugyanis a Ripper mellett ez volt még megnyerhető a sneakerbox.hu és a Criminal Skateshop korábbi közös nyereményjátékán. A szerencse Hernádra, Kevinhez sodorta a cipőt, aki azóta is koptatja a cipőt és hamarosan ő is beszámol, hogy ízlett a Patriot  II-nek a griptape. Akiknek tetszik ez a cipő, azok idén ősszel három színben juthatnak itthon hozzá: fekete/zöld (black/lime) és fehér/szürke/feketében (white/grey/black) és tökfeketében (black/black II).

Fallen Patriot II - a három itthon is kapható szín

Fallen Patriot II – a három itthon is kapható szín

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×