Fallen nyereményjáték: válassz és nyerj!

Itt a sneakerbox.hu következő cipőtesztelő nyereményjátéka! A Criminal Skateshop jóvoltából most két deszkás kaphatja meg a lehetőséget, hogy beteszteljen egy-egy Fallen cipőt. Az egyik a Ripper, Chris Cole signature modellje, a másik pedig a Patriot II. Alaposan körüljárjuk a két cipőt és utána már könnyebb (vagy éppen nehezebb) lesz meghozni a döntésed, hogy melyiket szeretnéd megnyerni 😉 Tovább!

Ripper vagy Patriot II? Megnyerheted azt a Fallen cipőt, amelyik jobban bejön!

Ripper vagy Patriot II? Megnyerheted azt a Fallen cipőt, amelyik jobban bejön!

Először is szeretnénk bemutatni mindkét játékost 🙂 Ha úgy érzed, hogy már eleget tudsz ahhoz, hogy meghozd ezt a fontos döntést, akkor a cikk végén a zöld dobozban jelentkezhetsz – ott kell azt is kiválasztanod, hogy melyik cipőt nyernéd meg inkább tesztelésre. Itt most csak olyan gördeszkások jelentkezését várjuk, akik tudnak már annyira, hogy bátran adhatunk a véleményükre-tapasztalatukra, hogy ne arról szóljon majd a cikk, hogy „tök jó volt megtanulni benne ollie-zni” 😛

Tehát, a szorító vörösesbarna-fehér sarkában a Fallen Ripper áll. A Ripper a Hi-Volt és a Trooper mellett Chris Cole harmadik signature modellje. A cipő hasított bőr felsőrésszel készült, az oldalán, ahol a deszkának kisebb esélye van belekapni, vászonból is vannak panelek. A nyelv és a bélés a „hagyományos” szivacsból készült, és nem oldszkúlosan vékony, hanem olyan közepes mértékben van kitömve. A vulkanizált gumitalpat igyekeztek kényelmesebbé és trappolásállóbbá tenni, ez a könnyű EVA középtalp és a sarok alá tett zselépárnácska feladata. A talp kívülről nagy kopásállóságú gumiból készült. A megnyerhető szín a Philippes névre hallgat, ami ez a szép fehér és vörösesbordó kombináció. Idén ősszel egyébként ezen kívül még szürke-fekete-vörös (grey/black/red) színben lesz kapható.

Frissítés: Időközben megvolt a sorsolás és a nyertes is: Gábor Pécsről ebben a beszámolóban osztja meg a tapasztalatait a Fallen Ripper cipőről.

A Fallen Ripper ebben a "Philippes" színben nyerhető meg

A Fallen Ripper ebben a "Philippes" színben nyerhető meg

 

 

Chris Cole – 10 kérdés, 10 válasz

A Fallen Footwear oldalán Ian Berry készített intrjút Chris Cole-lal a Fallen Ripper körösztapjával, eredeti angolban itt olvashatod el.

Chris Cole (forrás: fallenfootwear.com) 

Mióta élsz már Kaliforniában?
Már vagy 9 hónapja. Fúúj…

Már hivatalosan is „itthon vagy” itt?
Fogjuk rá. Tulajdonképpen a mindennapi élet tök jó itt, bárcsak a családom is itt lehetne velem ideát. A kaliforniai street deszkázást egyébként odaveri az otthoni keleti parti (bocs, de így van). Itt csak a szpotok környékén tudsz deszkázni, különben a rendőrök elég hamar leállítják a bulit.

Tervezed, hogy visszaköltözöl a Keleti Partra?
Igen, vissza fogok, ha addig élek is. Én oda tartozom.

Jobban belekerültél már a gördeszkás iparba?
Igenis nem is. Otthon Phillyben jobban képben voltam azzal, hogy kell egy deszkás boltot vinni. Most inkább arra látok rá, hogy mi az, amit el lehet adni, mi gazdaságos és mi nem az.

Mostanában elkezdtél biciklizni, ez honnan jött?
Robbie Morales a Fit Bike-tól szintén rajta van a gördeszkázáson. Szuperjó arc, ő vett rá. Nagyon jó, és teljesen más, mint a deszkászás. Ugyanúgy megadja azt a fantasztikus érzést, hogy trükköket tanulsz és legyőzöd a határaidat, pont mint a deszkázásban. De persze más, nem lehet kickflipet csinálni, de tudsz csinálni kormánypörit (én nem :).

Sok deszkás nem szereti, hogy a bicósok ledarálják a padkákat és a skateparkokat. Te mit gondolsz erről?
Mikor fiatalabb voltam, én is így gondoltam. De a különbség a jó és a rossz biciklisek között, hogy a jó bicósok minimális károkat okoznak a padkákban, nem csúsznak le gyakran. Én pont emiatt nem csúszok le padkákat. Néztem BMX-es videókat és nagyon betegek! Az egész Fit csapat odabasz, Garett Reynolds része a Nike videóban Van Homan… egy csomó bámulatos forma van.

Van a fiadnak, Wyattnek saját deszkája?
Jaja! Karácsonyra Jamie beállt a műhelybe, hogy megcsinálja Wyattnek a legmegfelelőbb deszkát. Hétrétegű, az én Flashback grafikám van rajta és ‘Jamie’ formája van, csak kicsinyített. Nekem 49 mm-es kerekeim vannak, tehát ezen is. Rendeltem magamnak is egyet, amit az elkövetkező hónapokban látható lesz majd a ZERO siteon.

És Wyatt csapatja?
Bizony ám! Nagyon büszke vagyok rá, már szépen ollie-zik. Magától tud menni, felmenni egy méteres negyedíven és visszagurulni fakie-ben, őrület.

Milyen gyakran deszkáztok együtt?
Majdnem minden nap. Szeret kinn lenni és sportolni és hát persze én is. Ő a legjobb haverom.

És mi lehet most a következő, hogy olyan videórészed volt, mint ami a „Ride The Sky”-ban volt?
Én is minden videó után ezt kérdezem. Egyre nehezebb, de aztán belevágsz és adod a legjobb formád. Ez az amit tenned kell, nem igaz?

 

A szorító fekete-zöld sarkában a Fallen Patriot II száll harcba a szavazatodért. A Criminal Skateshop csapata a fekete/zöld (black/lime) színváltozatot dobta be tesztelésre, de ezen kívül még két másik színben (fehér/szürke/feketében és tökfeketében) is elérhető lesz majd itthon ősszel. A fekete/lime modell szintén hasított bőr felsőrésszel készült, ez sarokban valamivel magasabb felépítésű – de még mindig félcipő. A bélést jobban fogyókúrára fogták, mint a Ripper esetében, a saroknál és a nyelvnél is vékonyabb. A talpa varrott-rétegezett, tehát azoknak érdemes rápróbálniuk, akik nem a vulkanizált talpat szeretik. A járótalp az ígéret szerint magas kopásállóságú gumiból készült, az ütődéscsillapítás végett a középtalp és a talpbetét anyaga puha EVA habosított műanyagből készült.

Frissítés: Itt is megvolt a sorsolás, a nyertes, Kevin Hernádról ebben a cikkben osztja meg a Fallen Patriot II cipővel szerzett tapasztalatait.

Fallen Patriot II (feket/lime zöld)

Fallen Patriot II (fekete/lime zöld)

 

Jelentkezés a Fallen nyereményjátékba

Jelentkezz beteszteni a Criminal Skateshop által felajánlott Fallen Ripper vagy Patriot II cipőt! Cserébe pedig hordás/deszkázás közben készíts nekünk pár jó képet (vagy akár videót) és mondd el tapasztalataidat a cipőről a sneakerbox.hu deszkás olvasóival.

Ide most csak gördeszkások jelentkezését várjuk, a jelentkezésnél írd le, hogy mióta deszkázol, milyen stílusban, és persze válaszd ki, hogy melyik cipő a szimpatikusabb. A jelentkezéshez nem kell a pro szponzorált szinten deszkáznod (persze ez nem kizáró ok :), de legyen önkritikád: vagy-e már olyan jó, hogy a többiek adhassanak a véleményedre 🙂 Az a célunk, hogy két szerencsés deszkás „élesben” nyúzhassa a cipőket és nem az, hogy megtudjuk, hogy milyen benne az Erzsin ülni vagy állni 🙂

Azok között, akik megfelelnek a fenti feltételeknek, véletlenszerűen fogjuk kisorsolni a cipőt, tehát a sorsolásba bejutókat nem fogjuk zsűrizni vagy értékelni, ott már csak a szerencse dönt…

A jelentkezési időszak 2010. augusztus 19. és 29. között volt és véget ért! A nyerteseket 2010. szeptember 5.-ig sorsoljuk ki és értesítjük.

Egyéb tudnivalók:
A nyeremény egy pár Fallen Ripper és egy pár Fallen Patriott II cipő, a kiválasztott méretben. Ha bármely okból nem tudják a kiválasztott cipőt a méretedben biztosítani, akkor egy értékben hasonló másik Fallen cipőt választhatsz tesztelésre. Egy személy csak egyszer jelentkezhet és csak az egyik cipőt választhatja ki. A nyertesek mellé négy tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×