Itt a Nike SB P-Rod cipők negyedik generációja

Újabb képek láttak napvilágot Paul Rodriguez negyedik generációs Nike SB cipőiről, amik most augusztusban kezdenek el érkezni az üzletekbe a tengerentúlon. Van közöttük magas szárú, vulkanizált gumitalpú és ‘alap’ deszkás félcipő. Képek és egy videó, ahol P-Rod beszél kicsit a cipőkről és új kollekciójáról a látogatóknak a múlt heti new yorki Agenda kiállításon. Tovább!

Nike SB Paul Rodriguez 4 - egy kis teszt New Yorkban :)

Nike SB Paul Rodriguez 4 – egy kis teszt New Yorkban 🙂

Legelőször – most augusztusban – ez a magas szárú P-Rod Nike SB cipő kerül majd (Amerikában) az üzletekbe, a képen fehér van, a videóban pedig egy feketét láthattunk, ez a két szín tehát már biztosan lesz 🙂 A cipőt az Air Zoom légbetétes technológiára építették fel (az Air Zoomról többet is olvashatsz ennek a cikkünknek a végén), könnyű és vékony a szerkezete, a nyelve pedig elég jól szellőzőnek tűnik. P-Rod azt mondta a bemutatóban, hogy a cipő hátulján lévő piramis azért került rá, mert néha rákattan a történelmi csatornákra és lenyűgözték az egyiptomi és azték piramisok, a piramisban lévő négyes szám kicsit könnyebben megfejthető 🙂

Nike SB Paul Rodriguez 4 magas szárral

Nike SB Paul Rodriguez 4 magas szárral

 

A  kollekció félcipő darabját Rodriguez ‘alap’ gördeszkás cipőnek nevezte, semmi csilivili, jó tapadás, jó anyagokból. Három alapszínben, feketében, fehérben és szürkében lesz majd kapható. Utánakérdezünk, hogy ezekből a cipőkből érkezik-e majd Magyarországra.

Nike SB Paul Rodriguez 4 - a félcipő, fekete színben

Nike SB Paul Rodriguez 4 – a félcipő, fekete színben

 

A négyes sorozat mellett új színeket is bemutattak a P-Rod 2.5-ből, mely formára alapvetően a második cipője, aminek a felsőrészét kicsit vékonyabbra szabták és vulkanizált talpat kapott. A bemutatott cipő 2011 februárjában lesz majd kapható.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×