Etnies és Supra cipők a Skate 3-ban

A Supra blogjára felpakoltak a Skate 3 konzoljátékban választható Supra cipőkről néhány képet. Egy kicsit utánamenve a Skate 3-nak, nem ez az egyetlen érdekesség a játék háza táján, az Etnies például külön Skate 3 cipőt csinált a „valódi világban”. Képek és infók a tovább után!

Skate-3-0

Skate 3

 

A Skate 3 PS3-ra és Xbox360-ra jött ki most júniusban és az újítások közé tartozik többek között a csapatban deszkázási lehetőség és hogy ezek a csapatok össze is mérhetig erejüket. A játékhoz egy jópofa videó is készült, igazi gördeszkás hall-of-fame-arcok szereplésével.


 

A játékban természetesen hardware, cipő és ruha tekintetében is szinte mindent beszerezhetsz már, mint a való világban, többek között az Etnies, Nike SB, Osiris modellekből választhatsz 🙂 Ami a Suprát illeti úgy láttam, hogy például az itthon is kapható neonzöld Vaider és a Skytop is választható, de persze félcipő is, mint a Dixon, itt vannak még képek.

Skate 3 - Supra Vaider

Skate 3 – Supra Vaider

Skate 3 - Lizard King

Skate 3 – Lizard King

 

Az Etnies hozta ki a Jameson 2 x EA Skate 3 modellt, mely nyár eleje óta kapható bizonyos amerikai és tengeren inneni üzletekben. A Jameson 2 egy régi sulis vonalvezetésű félcipő, a nyelve és a bélése is vékony, és a varrások nélküli megoldás szolgálja a tartósságot az orr-részen. A cipő talpa rétegezett szerkezetű, vulkanizált gumi járórésszel. A címkén és nyelven is ott figyel a Skate 3 logo.

Skate 3 x Etnies Jameson 2

Skate 3 x Etnies Jameson 2

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×