2010 tavaszi-nyári itthoni Supra cipők

Látván, hogy a Supra cipőkről szóló cikkeink milyen népszerűek, természetesen a deszkás-street stílus fenegyereke sem maradhat ki a 2010 tavaszi-nyári cipőszemle-sorozatunkból. Megnéztük, hogy a itthon milyen Suprákból szemezgethetsz idén és azt hiszem, hogy akinek bejön ez a stílus nem panaszkodhat: van miből választani! Tovább!

Supra 2010 tavaszi nyári cipők - válogatás az itthon is kapható modellekből

Supra 2010 tavaszi nyári cipők – válogatás az itthon is kapható modellekből

A Supra inkább a magas szárú cipőivel villant, először lássuk a kedvenceinket a Supra Vaider modellből. A vulkanizált talp alap, de van benne egy SupraFoam® anyagból készült középtalp is, emellett extra sarokvédelmet ígérnek egy formatartó PU betét révén. A „felépítményen” a bokát tartó megerősített részek vannak. A felsőrész anyaga alapvetően bőr. A barna színű (Brown Suede), hasított bőrből készült – a cipő színe eszembe jutatta a korábban bemutatott Skate Mental Nike SB Dunk Premium High súzt, ami szintén nagyon tetszik 🙂 A neonzöld (Neon Green) és a fekete alapon jamaikai színű varrásokkal ellátott Black Rasta színeket TUF bőrből készítették, mely a Supra TUF ismertető szerint ötször tartósabb, mint a normál hasított bőr, időjárásálló és lélegzik – talán már beszél is 😉 A negyedikként bemutatott szürke cipő felsőrésze vászonból készül és Charcoal Canvas néven fut. Ez utóbbit már nem sokkal 20.000 Ft felett megkaphatod itthon, a másik háromért viszont majdnem 30.000 mélyen kell a zsebedbe nyúlni.

2010 tavaszi-nyári Supra Vaider cipők

2010 tavaszi-nyári Supra Vaider cipők * Kattints a nagyításhoz! *

A Vaider létezik félcipő változatban is. A Supra Vaider Low itthon a fenti Black Rasta és a Charcoal Canvas színeken túl még egy szép szikrázóan fehér és fekete színben (mind a kettő TUF) is kapható 18-22.000 Ft-os ársávban.

Supra Vaider Low cipők itthon - 2010 tavasz és nyár

Supra Vaider Low cipők itthon – 2010 tavasz és nyár

 

Egy kis csemege ez a Supra Skytop vászon felsőrésszel, savmosott (Acid Wash) színben. Pár dologban különbözik a Vaidertől: a Skytopban vékonyabb a párnázottság, nyelvét rugalmas szalagok tartják a helyükön és a cipő belsőrészét az orrban neoprén anyaggal bélelték ki. Ezen a savazott színen kívül még feketében kaphatod meg itthon (Black Duct Tape), harmincezer forint magasságában.

Supra Skytop Acid Wash - ezt is megveheted itthon

Supra Skytop Acid Wash – ezt is megveheted itthon

 

Jó hír, hogy a januárban beharangozott Supra Skytop II cipőkből két szín is elérhető lesz itthon. A Skytop II magasságát még jobban fokozták a magas nyelvvel, amit természetesen a mostani divat szerint illik szépen kicsapni előre 🙂 Egyébként ha így haladunk magas szár terén, lehet, hogy a Skytop III szárába már a shortodat is betűrheted 😀 Chad Muska signature Suprája természetesen TUF bőr felsőrésszel készült és kb. ugyanazt tudja, mint a „sima” Skytop. Itthon White TUF és full bőr kék/arany (Navy/Blue Full Grain) színeket kapod meg. Extra magas szár, extra magas ár: ez a cipő 37.000 Ft.

Supra Skytop II - az itthon is megkapható két szín

Supra Skytop II – az itthon is megkapható két szín

 

Ha bejön a klasszikus vonalvezetésű Converse vászoncipő sztájl, de Suprán kívül már mást nem vagy hajlandó felvenni, akkor számodra a Supra Thunder modell a megoldás 😉 Jim Greco signature modellje egyaránt létezik magas szárú és félcipő kivitelben. Olyan sokat nem lehet szövegelni róluk: ennél is letisztultabb és egyszerűbb már talán csak a mezítláb járás lehet 😀 A magas szárú Thunder High vászoncipőt három színben, fehérben, feketében, szürkében kaphatod meg Magyarországon 19 és 22.000 Ft között… A nagy egyszerűségből egy kicsit kitűnik az itt bemutatott félcipő, a Black Satin TUF, mely a nemrég bemutatott Red Carpet Series kollekció része, a felsőrész selyemfényű TUF bőrből készült, a talpa pedig piros, árban ugyanott van, mint a magas szárúak.

Itthon is megkapható Supra Thunder cipők (2010 tavasz, nyár)

Itthon is megkapható Supra Thunder cipők (2010 tavasz, nyár)

 

Az általános Supra látványvilághoz képest meglepően „deszkásak” Eric Ellington signature Vega cipői. A nevük alapján először azt hittem, hogy a Vegák nem tartalmaznak állati alkotórészt, de mivel a felsőrészük bőr/hasított bőr kombináció, ez az elméletem megdőlt 🙂 Szerintem egészen korrektül néznek ki, itthon a fehér hasított bőr/fekete bőr (White Suede/Black Action Leather) és a vörös-szürke hasított bőr (Red Grey Suede) kapható, 19.000 Ft környékén.

"Hazai" Supra Vega cipők - 2010 tavasz-nyár

"Hazai" Supra Vega cipők – 2010 tavasz-nyár

 

Egy kis szolgálati közlemény: ez volt a 200. megjelent cikk a sneakerbox.hu-n 😀 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×