Nike 6.0 és O’Neill buli a Westendben nyereményekkel

Július 10-én, szombaton a Westendben található Otherside üzletben egész nap különleges 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a sneakerbox.hu-n regisztráló vendégek, sőt egy szerencsés regisztráló tetőtől talpig ajándék Nike 6.0 és O’Neill cuccokban térhet haza! 18:00 és 20:00 között 6.0 és O’Neill buli: Szóláth Szebi, wakeboardos büszkeségünk dedikál, breaktáncosok nyomják és folyni fog a Red Bull. Becsekkolánál a buliba? Katt a továbbra!

Nike és O'Neill "akciós buli" az Otherside Westend üzletben

Nike és O'Neill "akciós buli" az Otherside Westend üzletben

20% kedvezmény minden regisztrálónak

Sűrű lesz ez a július 10-i szombat az Otherside üzletben: csak ezen a napon a Nike 6.0, O’Neill márkák választékából extra 20% kedvezménnyel vásárolhatsz! Ehhez nincs más dolgod, mint hogy előzetesen regisztrálj itt nálunk (már lezárult), a sneakerbox.hu-n! Július 8., éjfélig regisztrálhattál, mi leadjuk a „vendéglistát” így szombaton csak a neved és az e-mail címed kell bemondani a pénztárnál és már csilingel is a kedvezmény, melyet az aktuális akciókon és törzsvásárlói kedvezményen felül kapsz! Az akciós termékekkel és a kedvezménnyel kapcsolatban kérdezd az eladókat, akik szívesen segítenek neked!

Nyereményjáték: Ingyen felöltözhetsz 6.0-ba és O’Neillbe

És ez még nem minden: egy szerencsés regisztráló vendég tetőtől talpig felöltözhet: ingyen választhat magának egy pár Nike 6.0 cipőt és sapkát és egy O’Neill pólót az Otherside nem kispályás választékából. A július 8., éjfélig regisztrálók között sorsoltunk, hogy pont te vagy-e a szerencsés, azt szombaton az Otherside-ban tudhatod meg! Érdemes lesz tehát benézni az üzletbe!

20% kedvezmény a 6.0 cuccokra - egyvalaki pedig sapit és cipőt nyer * Katt még több képért!

20% kedvezmény a 6.0 cuccokra – egyvalaki pedig sapit és cipőt nyer * Katt még több képért!

20% kedvezmény a Nike 6.0 cuccokra

20% kedvezmény a Nike 6.0 cuccokra

Esti wake ‘n’ break

Ha csak körülnéznél, akkor is érdemes bejönnöd az Otherside-ba, ugyanis este 6 és 8 között a kezedbe ragadhatsz egy doboz Red Bullt és megnézheted a breaktánc bemutatót és találkozhatsz Szóláth Szebivel, Magyarország egyik legtehetségesebb wakeboardosával, akivel épp most készült el friss interjú a sneakerbox.hu-n. Szebi neked is dedikál egy képeslapot és szívesen segít, ha kedvet kaptál a wakeboardhoz de nem tudod, hogy kezdj neki, vagy ha már megy, de egy kis inspirációra vágysz!

A kedvezményre és nyereményjátékra való regisztráció lezárult, várnak benneteket szombaton az Otherside-ban, hogy kedvezményesen vásárolj, illetve ott tudatod meg, hogy te vagy-e a szerencsés nyertes 😉

Este Szebi dedikál és válaszol a wakerboardos kérdésekre is :)

Este Szebi dedikál és válaszol a wakeboardos kérdésekre is 🙂

20% kedvezmény az O'neill cuccokra is

20% kedvezmény az O'Neill cuccokra is

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×