Fekete sereg: Supra Red Carpet és Fallen Black Ops cipők

A Supra és a Fallen – bár mind a kettő deszkás cipőmárka – nem is állhatna távolabb stílusban egymástól. Idén tavaszra azonban mindkét márka ugyanarra gondolt: kihozták tetőtől talpig fekete cipőkből álló kollekciójukat. Képek az Erő sötét oldaláról a tovább után.

A fekete sereg: Supra Red Carpet és Fallen Black Ops kollekciók

A fekete sereg: Supra Red Carpet és Fallen Black Ops kollekciók

A Supra Red Carpet sorozat cipőire elég volt egy pillantást vetnem és máris láttam a lelki szemeimmel, hogy a hollywoodi celebek vonulnak be az aktuális partira a vörös szőnyegen ezekben a fekete csodákban 🙂 Ha ez egy kicsit túlzás is, biztos, hogy ezek a fekete selyemfényű TUF bőrből és fekete vulkanizált gumitalppal készült Thunder Low, Vaider, Skytop és Society cipők elég komolyan néznek ki! A tökfekete designt kivéve egyébként „technikailag” semmi különbség nincsen az alapmodellek és vörösszőnyeges kiadások között. Nekem a kedvenceim a Vaider és a Skytop 🙂 A Thunder Low itthon is kapható a 2010 tavaszi-nyári szezonban, további infókért, képekért kattints!

Supra Vaider és Skytop a Red Carpet sorozatból

Supra Vaider és Skytop a Red Carpet sorozatból

 

A Fallen Black Ops cipők valószínűleg nem „alkalmi viselésre”, hanem az alapmodellekhez hasonlóan „szétdeszkázási céllal” készültek – annyi hogy tetőtől talpig feketék. A sorozatba öt vulkanizált talpú és hasított bőr/nubuk felsőrésszel ellátott Rival SL, a Forte, a Harmony, a Ripper és a Trooper SL cipők kerültek be. Ez itt a képen a Fallen Harmony.

Fallen Harmony a Black Ops kollekcióból

Fallen Harmony a Black Ops kollekcióból

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×