Vans Desurgent BMX-es cipő Scotty Cranmer ajánlásával

A Vital BMX oldalon a Vans Video Vaultban Scotty Cranmer bemutatta az új Vans Desurgent BMX-es cipőt. Ez nem egy signature cipőmodell, de ha már Scotty „Buldózer” Cranmer keze benne van, akkor jó esélye van, hogy a cipő hozza a BMX-ezéshez szükséges tulajdonságokat. Képek, infók és a videó, amiben Scotty bemutatja a cipőt a tovább után.

Vans Desurgent BMX-es cipő  Scotty Cranmer ajánlásával

Vans Desurgent BMX-es cipő Scotty Cranmer ajánlásával

A talp a híres, jól tapadó Vans goffri gumitalp (waffle rubber sole), a pedál tapadási helyén kétszer olyan sűrű mintázattal. Mivel ezt a puhább gumit a pedáltüskék könnyebben gyalulják, az egész talpat körbeveszi egy jóval kopásállóbb, autóabroncsoknál is alkalmazott SBR gumiból készült „keret”.

A felsőrész bőrből, hasított bőrből és szövetből áll, az orrán háromszor is átvarrták. A sűrűn kilyuggatott panelek az ígéret szerint jól szellőznek, ami jól jön majd nyáron… A boka körül és a nyelv kitömését csökkentették, de azért még mindig sokkal jobban párnázott mint a most megint divatba jött oldszkúl Vans modellek. És most lássuk a Vans Vault videót, amiben Scotty Cranmer személyesen mutatja be a cuccost (és közben egy hóból készült negyedíven tolja)!

Öt színből lehet választani és látszik, hogy a Vans csapata is jobban ráment a BMX-esek körében népszerűbb, élénkebb színekre és szokatlanabb színösszeállításokra, amit mostanában inkább a Nike 6.0 cipőknél láthattunk. A Vans Desurgent a „biztonság kedvéért” azért visszafogottabb színekben is kapható 🙂

Vans Desurgent cipők - az összes szín

Vans Desurgent cipők – az összes szín

A Vans Desurgent már megjött Magyarországra is, két színben lesz kapható, balról a második kék-narancs (hivatalos nevén black-blue-spice) és a negyedik, barnás színben (ezt meg black-blue-brown-nak hívják). Kicsivel 20.000 Ft felett juthatsz hozzá, pl. a Speed üzletekben vagy a The Lab-ben. 

Két és négykerekes hírek Scotty Cranmerről

Scotty „Buldózer” Cranmerről még 2009 augusztusában, a blog indulásakor írtunk először. Még akkor lefordítottam a Vans BMX-es oldalán a new jersey-i BMX-es fenegyerekről szóló írást, ha van kedved akkor olvasd el!

Mivel télvíz volt, Scotty leginkább fedett parkban (The Incline Club) múlatta az időt és showkat csinált az NFL-ben és Nascarban. Olyan sok „két kerekes” újdonság nem akadt azóta a bicós háza táján, „négy kerekes” azonban igen, a gyorsulgatásért rajongó Scotty „régi” Skyline-ját lecserélte erre a 2000 Nissan Skyline R34 GTR vspec modellre, amit egyszerűen így kommentált: „Az életem most már teljes.” 😀

Scotty Cranmer uj Nissan Skyline autója (Forrás: feltbmx.com)

Ezt a tavaly novemberi bike checket a Transworld Ride BMX oldalon találtam Scottyval, a pro bicós éppen készült a télre és fedett parkba vonulásra.

Scotty Cranmer 2009 novemberi bike check (Forrás: ridebmx.com / Fotó: Jeff Zielinski)

Váz: Felt Sheriff 21″
Villa: Colony Phantom
Kormány: Felt Cranmer
Stucni: Colony
Markolatok: DUO Cranmer
Kormánydugók: Odyssey műanyag
Fék háromszög: Snafu
Fejcsapágy: Kink Titanium Ceramic
Üléscső bilincs: integrált
Üléscső: Premium Carbon
Ülés: Colony
Pedálok: Odyssey műanyag
Hajtókarok: Colony
Lánctányér: Fit 22 fogas
Lánc: KHE Bad Boy
Fékek: FLY
Bowden: Odyssey Slic
Fékkar: Odyssey Trigger M2
Első gumi: KHE MAC2 Street 2.1″
Első kerék: Odyssey abroncs titánium küllőkkel és Protobmx aggyal.
Hátsó gumi: KHE MAC Street 1.5″
Hátsó kerék: Odyssey abroncs szivárvány titánium küllőkkel és egy Profile Mini, 36 lyukas, LHD 8 fogas driver.
Láncfeszítő: integrált
Pegek: Kink alumínum

Scotty még annyit fűzött hozzá, hogy az a fontos, hogy minden legyen rendesen meghúzva és a gumik is kőkemények legyenek, mert különben ellomhul a gépe. Azokhoz, amiket csinál, kell is a lendület, az biztos 🙂 Az eredeti bicócsekket sok képpel megnézhetitek a ridebmx.com oldalon!

Ha tetszett az összeállításunk, nézd meg a többi BMX-es témában írt cikkünket is! Szavazz a csillagokkal, hogy tetszett a cikk vagy mondd el a hozzászólásokban mit gondolsz!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep online szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, awesome weblog layout! How long have you ever been running a blog for? you made running a blog glance easy. The full glance of your web site is wonderful, as smartly as the content! You can see similar: ecommerce and here sklep online
  • Horváth Pistah szerint:

    1új ötlet h télen mitkell csinálni:D

  • gerGő szerint:

    Egy kis friss infó azoknak, akiknek tetszik a cipő és szívesen megvennék:

    A Vans Desurgent már megjött Magyarországra is, két színben lesz kapható, a kék-narancs (hivatalos nevén black-blue-spice) és barnás színben (ezt meg black-blue-brown-nak hívják). Kicsivel 20.000 Ft felett juthatsz hozzá.

  • s.norbert szerint:

    scotty nagyon durva:D

  • ekioner szerint:

    Igazából nem értem hogy a vans logó miért mindig talpközépre kerül… A fairlane-emen is 2 hónap alatt körbeszakad a logó és mehet a kukába… Ellenben egy rossz kis old schoolnak még a tapadása is jobb a gofri miatt… de nem rám bízták a tervezést:D

  • gyuri szerint:

    a narancs-kék meg az a barnás elég jól néznek ki

×