Varázsold újjá a kedvenc cipőd! – Még egy hét van jelentkezni!

Biztos neked is van egy(?) kedvenc sportcipőd, ami már túl van a fénykorán – még hordható, de kissé már besárgult a talpa, repedezett a bőr, és már csak pihen a dobozában. Most új esélyt kaphatnak ezek a veteránok is: a neten barangolva találtam rá a Jgoods nevű cégre, ami kifejezetten sneaker pimpeléssel, azaz a cipők minél egyedibbé tételével foglalkozik. Ők állítottak össze két csomagot háztáji sneaker pimpelőknek, melyekből most a cipőfelújító készlet, a sneaker restoration kit kerül bemutatásra. A gyártó benne volt, hogy egy lelkes és szerencsés magyar cipőtulajdonos ingyen kapjon egy ilyen kit-et és betesztelhesse a terméket. Ez simán te is lehetsz! A részletekért katt a továbbra!

Legyél te a szerencsés, aki felújíthatja kedvenc cipőjét a Jgoods készlettel!

Legyél te a szerencsés, aki felújíthatja kedvenc cipőjét a Jgoods készlettel!

A JGoods™ Sneaker Restoration Kitbe mindent beletettek, amire egy bőr sportcipő felújításához szükséged lehet, beleértve egy kis füzetkét is, amiben minden lépés részletesen le van írva, és további tippeket és trükköket találsz cipőd tisztán és karbantartásához. Az eszközkészlet egy fasza cipősdobozban érkezik, amiben a következőket találod meg: a már említett útmutató, egy fehér törlőkendő, egy sűrű műanyag sörtés súrolókefe, melamine „radírszivacs” párna, egy jó minőségű ecset, „fültisztító” rudacskák, dörzsis szivacs, fehér és fekete bőrfesték és egy folyadék, amivel a végén eltávolíthatod a felesleges festéket. A kit ára 35 USA dollár, szállítanak Magyarországra is. Ez a kis animáció megmutatja, hogy kábé mire lehet számítani, ha hozzáértő kezekbe kerül a kit.

Így születhet újjá a te cipőd is!

Így születhet újjá a te cipőd is!

 

Nevezz be és legyél Te, aki ingyen felújítja cipőjét!

Kapcsolatba léptünk a Jgoods-szal Minneapolisból és benne voltak, hogy egy szerencsés és lelkes magyar sneaker tulajdonos ingyenesen kapjon egy kit-et, mellyel felújíthatja kedvenc cipőjét. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz egy e-mailt a sneakerbox.hu@gmail.com címre és benevezel:

Az e-mailhez csatolj egy fotót, amin az a cipőd van, amit szeretnél újjávarázsolni. Ez nagyon fontos, mert mindenképpen szeretnénk ha a kiválasztott sneaker gazdi néhány fényképen megörökítené a felújítási folyamatot és a végeredményt. Ehhez pedig egy tényleg érdekes és jó kis cipőt szeretnénk kiválasztani. Megígérhetjük, hogy a kiválasztás tök szubjektív lesz és ha több olyan nevezést kapunk, amit jó szívvel választanánk, akkor vagy sorsolunk vagy megszavaztatjuk az olvasókkal, ez tényleg attól függ, hogy hány olvasónk fantáziáját sikerült felkeltenünk 🙂

Még írd meg a teljes nevedet is az e-mailben,  illetve ha van valami érdekes, a cipőhöz fűződő sztorid, mi a pontos modell neve, honnan van, mikor vetted-kaptad, miért ez a kedvenced, stb. akkor azt szívesen fogadjuk és figyelembe vesszük a nevezések értékelésénél.

Tehát még egyszer, összefoglalva: E-mail a sneakerbox.hu@gmail.com címre, benne a neveddel, a cipő nevével és képével, sztorival. A nevezést 2010. február 28-ig meghosszabbítottuk, mert sok volt az érdeklődő, de eddig csak néhányan vették a fáradságot, hogy összeüssenek egy jelentkezést 🙂

A részvétel feltétele, hogy hozzájárulsz a megadott adataid kezeléséhez, és ahhoz hogy ezeket később kapcsolattartásra, illetve tájékoztatásodra felhasználjuk (Adatvédelmi vállalásainkat itt megnézheted). További feltétel, hogy ha téged választunk ki, akkor közreműködést vállalsz egy cikk elkészítésében, amiben elmondod a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat és képeket is készítesz.

 

Ha tetszik a sneakerbox.hu, akkor legyél barátunk a Facebookon, és minden új cikkünkről és játékunkról az elsők között értesülhetsz!

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×