Nyerj egy Made for Skate x Element könyvet!

2008-ban jelent meg a Made for Skate album, ami 400 oldalon keresztül mutatja meg a deszkás cipők alakulását, fejlődését: legendás cipők, legendás deszkások és legendás márkák sok-sok képpel és érdekességgel. Az Element magyarországi forgalmazójának felajánlásból most megnyerheted az Element címlapos speciális kiadást. Katt a továbbra most!

Nyerd meg a Made for skate Element speciális kiadását!

Nyerd meg a Made for skate Element speciális kiadását!

 

Itt egy kis ismertetőt olvashatsz a könyvről. Ha rögtön játszanál,  kattints ide 🙂

Régen elmúltak már azok az idők, hogy deszkás cipőt csak deszkások hordtak. De egy gördeszkásnak a cipője még most is elsősorban sporteszköz: egy deszkás nemcsak hordja, de használja is a cipőjét. Persze azt is hozzá kell tenni, ami a jó deszkás cipő jellemzőről szóló szavazásunkból kiderült, nagyon fontos a ridereknek, hogy jól is nézzen ki az a sporteszköz 🙂 Ahogy a gördeszkázás elterjedt a „pop-kultúrában” és nagy hatással volt a többi freestyle sportra is, úgy lett mindennapi viselet a deszkás cipő is. Bizonyos deszkás cipők, főleg a signature modellek, ikonokká váltak, Stuttgartban gördeszkás múzeum is van.

Made for skate (Kép: www.madeforskate.com)

Made for skate (Kép: www.madeforskate.com)

 

A múzeum alapítóinak készítésében 2008-ban megjelent egy gyönyörű 400 oldalas album is, a Made for skate, mely a deszkás cipők, márkák fejlődését veszi végig a szó szerint mezítlábas kezdetektől egészen a kétezres évek közepéig, amikorra is a deszkás cipőipar egy évente 800 millió dollárt megmozgató üzletté vált. Legendás deszkások, legendás márkák, legendás cipők néha megmosolyogtató képekkel, infókkal – egy könyv, amit nem elolvasol az elejétől a végéig, hanem bármikor bárhol kinyitod, és mindig találsz benne valami új részletet, érdekességet. Itt bele is lapozhatsz a könyvbe. Itthon csak a Store13 webshopban kapható a könyv, 9.990 Ft-ért.

A Made for skate Element kiadásának címlapképe

A Made for skate Element kiadásának címlapképe

A könyből 1000 db Element címlappal került kiadásra, melyen Brent Atchley, az Element csapat egyik legkreatívabb deszkása, az Omahigh cipő ihletője látható. Ebből a speciális Element x Made for Skate kiadásból nyerhettek most meg két példányt. Köszönjük az Element cipők magyarországi forgalmazójának, hogy felajánlotta a könyveket!

 

Jelentkezés az Element x Made for Skate nyereményjátékba

A játékba jelentkezés lejárt. Sorsolás 2010. február 14-én, a nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékszabályzat: A nyereményjátékba 2010. január 16. és február 6. között jelentkezhetsz, sorsolás 2010. február 14-én. Egy személytől csak egy jelentkezést fogadunk el, a többszöri jelentkezéseket töröljük! A nyerteseket teljesen véletlenszerűen sorsoljuk ki és e-mailben értesítjük. Két nyertest és két tartaléknyertest sorsolunk, amennyiben a nyertesekkel nem sikerül kapcsolatba lépnünk úgy a tartaléknyertesek válnak jogosulttá a nyereményre. A nyeremények készpénzre nem válthatók, jogi út kizárva.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×