Két új őszi cipő az Elementtől

Az Element magyarországi honlapján már fenn vannak a most ősszel itthon is kapható cipők, ezért ezt a két ajánlott modellt nagy eséllyel magyar üzletben is meg tudjátok vásárolni majd. Átböngésztem a cipőket és szerintem az idén ősszel az Elementes srácok eléggé visszafogták magukat a színekben a nyári cipőkhöz hasonlítva. Biztos úgy gondolták, hogy őszre/télre csak a földszínek 🙂 Megnéztem a nemzetközi oldalt, és tényleg a legjavát választotta ki a magyar forgalmazó, a Griggs és a GLT modelleket mutatom be a tovább után.

Két Element cipő a 09 őszi magyar választékból

Két Element cipő a 09 őszi magyar választékból

 

Ennél már frissebb cikkünk is van az Element cipőkről, a 2010 tavaszi-nyári, itthon is kapható modellekből készült válogatásunkat ide kattintva olvashatod el!

 

A Griggs egy mid, azaz középmagas-szárú, ami a párnázott nyelvvel együtt jobban megvéd a gördeszkád alattomos húzásaitól, a talp közepe teljes hosszában EVA anyagból készült, ez tompítja a leérkezéseket. Az olliezásnak kitett részek megvannak erősítve. 4 színben lesz kapható.

Mi a fene az az EVA? Az EVA egy új generációs műanyag, néha gumihabnak becézik, teljes becsületes neve Etilén-Vinil-Acetát. Könnyű, mozgásra reagáló párnázást és tartósságot biztosít, emiatt előszeretettel alkalmazzák sportcipő-talpakban, sí- és snowboard bakancsokban, wakeboard cipőkben. Ha jó vagy angolból ÉS kémiából ÉS már TÉNYLEG semmi jobb dolgod nincs, itt olvashatsz róla többet 🙂

Element Griggs fekete/szürke

Element Griggs fekete/szürke

A Gtl tudásában nagyjából megegyezik a Griggs-el, a fő különbség, hogy ez normál félcipő. A magyar választékban két színben lesz elérhető.

Element GLT fehér/fekete/lila

Element GLT fehér/fekete/lila

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×