Érkezik a Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Reverse Mocha’

A Travis Jordan 1-es az elmúlt évek egyik leginkább körülrajongott Jordan 1-es kollab modellje lett, annyira, hogy hogy még „kistestvére” a Dark Mocha körül is hatalmas volt a hype. A Jordan x Cactus Jack kollab sorozatot most a Reverse Mocha színállással folytatják. Részletek a tovább után!

A Travis Scott x Air Jordan 1 ‘ReverseMocha’ a 2019-es Dark Mocha alapot a Sail/University Red/Ridgerock színekkel kombózták. A cipő felsőrésze világosbarna nubuk alapú, prémium hatású fehér bőr orr- és srokrésszel. A külső oldalakra a magas szárú Travis AJ1-en debütált nagy, fordított pipa került, a belső oldalakra pedig a „hagyományos”.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Reverse Mocha

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Reverse Mocha

Cactus Jack jegyek mindenütt a cipőn

Egy Travis sneakeren kötelezőek a Cactus Jack jegyek. A Nike Air felirat a nyelvcímkékre, a jellegzetes Cactus Jack jel a nyelvre és a sneaker oldalára került, a bal pár sarkára pedig a jellegzetes arc, a jobb sarokra pedig a Wings logó került piros hímzéssel.

Release infók

Július 21-re várjuk a Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha” megjelenését, egy speciális dobozban, teljes méretsorban (gyerekméretekkel együtt), 150 dollárért.

Bár ha Travis cipőkről van szó, akkor inkább a magas szárúak jönnek be nekem, de ez a Reverse Mocha kifejezetten tetszik és nagyon örülnék, ha a Got Them felirat jelenne meg a SNKRS appban 😉

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • * * * Apple iPhone 15 Free * * * hs=37fd50ef0d997635d8acd929f2736abd* szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    upe7eq
  • Zoli szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Hol lehet rendelni
×