A szürke az új zöld: New Balance 574 ‘Evergreen’

A New Balance 574 ‘Evergreen’ visszafogott megjelenése és előremutató kezdeményezéseket rejt, hiszen a New Balance ennél a modellnél is alkalmazta a fenntarthatóságot is szem előtt tartó ‘Green Leaf’ szabványát. Egy budapesti bemutatón ismerkedhettünk meg közelebbről a cipővel, nézd meg a tovább után!

Ahogy az Insta Storykban is láthattátok, április végén a budapesti twentysix belvárosi zöld „dzsungelében” mutatták be a New Balance új, a környezet védelmét és a fenntarthatóságot is szem előtt tartó ‘Green Leaf’ szabványát. Ezek mostanábanegyre fontosabb trendnek számítanak a sneaker iparban, ezért kíváncsi voltam, hogy az NB-nél ez milyen részleteket takar!

Green Leaf

A zöld levéllel jelölt termékek mindegyike legalább 50% újrahasznosított, vagy bio alapanyagból készül. Ezt a szabványt a New Balance igyekszik minél több modelljénél alkalmazni, így van ez a visszafogott megjelenésével is ikonikusnak számító 574-es modell esetén is.

New Balance 574 'Evergreen'

New Balance 574 ‘Evergreen’

 

NB 574

1988-as indulásakor az 574 egyszerre volt új, különleges és strapabíró, miközben letisztult és kényelmes is. Az 574 egyben a New Balance egyik legjobban fogyó modellje, ezért is fontos, hogy a green leaf szabványt itt is alkalmazzák, hiszen így sokkal nagyobb a hatás, mintha csak egy limitált vagy különleges modellnél alkalmaznák.

A szürke az új zöld

A legfelismerhetőbb, klasszikus szürke 574-es színállásra fókuszálva, a green leaf szabvány bevezetése beleillik az törekvésbe az újrafelhasznált anyagok használatára a NB ikonokban, megtartva azok esztétikáját. A felsőrészben használt anyagok legalább 50%-a környezetbarát forrásokból származik, és a középtalp körülbelül 3%-a bio eredetű, a külső gumitalp alapanyagának pedig 5%-a újrahasznosított.

New Balance 574 a Green Leaf szabvány alapján

NB 574 a Green Leaf szabvány alapján

Helyszíni fotók: Hegyi Júlia Lili

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
  • Naxcrarne szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Scotty xrlBbSSqSlR 6 19 2022 cialis on line
  • dobry sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, awesome weblog structure! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The total glance of your web site is excellent, let alone the content material! You can see similar here najlepszy sklep
×